Un dar pentru copilul tău, o bucurie pentru un alt suflețel

Pentru că de multe ori micile ”magazine” online sunt o opțiune foarte practică pentru a face cumpărături pentru cei mici (și nu numai 🙂 ), vă propun un alt mod de a cumpăra lucrușoare drăguțe și în același timp de a face o faptă bună: cumpărăturile de pe blogurile umanitare!

Veți găsi acolo hăinuțe, jucării și multe alte lucruri care pot fi un dar foarte drăguț pentru copilașul tău! Ca să aveți de unde alege, am creat o mică listă a locurilor de unde le puteți cumpăra, contribuind în același timp la vindecarea unui copilaș care are nevoie de susținerea noastră.

Cu un gest simplu poți aduce o dublă bucurie: un dar frumos pentru micuțul tău și un sprijin pentru un alt părinte, care se străduiește să strângă bani pentru a-și vedea copilul sănătos!

Iată și lista, sigur veți găsi ceva care să vă placă:

– Mama lui Mihăiță a creat un bazar online pe Facebook (aici), de unde puteți hăinuțe pentru copii, dar și multe produse cosmetice BIO, ideale pentru cei mari. 🙂

– Pentru terapia Raisei puteți cumpăra din bazarul creat special pentru ea (click aici), unde veți găsi multe hăinuțe atât pentru băieți, cât și pentru fetițe, dar și câteva jucării și accesorii foarte drăguțe.

– Pe site-ul micuței Cătălina există o secțiune specială (aici) de unde puteți cumpăra haine (atât pentru cei mici, cât și pentru cei mari), contribuind la strângerea banilor pentru terapie.

– Pentru terapia lui Robert părinții lui au organizat un ”garage sale” (aici), unde veți găsi jucării și jocuri educative. De asemenea mi-a plăcut mult secțiunea de produse pentru copii cu nevoi speciale, care i-au fost de folos lui Robert și care pot fi foarte utile pentru altor copii aflați într-o situație similară.

– Părinții micuței Lucia au o secțiune specială pe site-ul micuței (click aici), de unde puteți cumpăra hainuțe pentru copii, dar și câteva bijuterii.

– Pentru terapia lui David puteți cumpăra varietate de lucruri drăguțe (hăinuțe, jucării, electronice, etc), chiar de pe site-ul creat special în acest scop (click aici).

AȘA CĂ… mult spor la cumpărături!

Reclame

2 păreri la “Un dar pentru copilul tău, o bucurie pentru un alt suflețel

  1. Pingback: Un dar pentru copilul tău, o bucurie pentru un alt suflețel | Robert's Blog

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s