Invitație la maraton – 6 octombrie

Pe 6 octombrie are loc în București maratonul „Învinge Dravet! Start!”, organizat de Asociația pentru Dravet și alte epilepsii rare. Evenimentul este ocazia perfectă de a face sport pe muzică live și în același timp de a susține copilașii bolnavi de forme rare de epilepsie!

Lista de activități la care vă puteți înscrie cuprinde multe sporturi, așa că aveți de unde alege: Kempo Kick, Port de Bras, Kangoo Jumps, Zumba, Rebound și Spinning. Dacă vreți să luați parte la eveniment vă puteți înscrie la adresa maraton.dravet@dravet.ro sau completând formularul de aici. Maratonul va avea loc în Parcul Herăstrău, la Roaba de Cultură.

În cadrul maratonului veți putea cumpăra diverse accesorii Dravet și pentru cei care vor să sprijine financiar această asociație vor exista urne „Cutia Speranței” unde puteți face o donație.

Acest eveniment este un prilej minunat de a ne arăta susținerea pentru copiii care înfruntă această boală și de a lupta alături de ei și de părinții lor împotriva Sindromului Dravet.

Acești micuți ne dau o lecție de viață frumoasă și merită toată susținerea noastră! Haideți să le arătăm că suntem alături de ei!

Eu îmi doresc să fiu acolo, pe 6 octombrie! Voi?

Asociația pentru Dravet și alte epilepsii rare este o inițiativă lansată de o mamă care luptă alături de băiețelul ei cu această boală și care a decis să poarte această luptă în numele tuturor copilașilor aflați într-o situație similară. O astfel de mamă merită toată admirația noastră, pentru că a ales să schimbe soarta acestor micuți, oferindu-le părinților care se confruntă cu această boală ocazia de a fi informați în privința acestui sindrom, de a găsi puterea de a lupta alături de copiii lor și mai ales de a le putea oferi tratamentul de care au nevoie!

Dacă vreți să susțineți această inițiativă puteți găsi mai multe informații pe site-ul asociației: www.dravet.ro.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s