Bobocei

Astăzi este o zi specială pentru mulți copilași: boboceii care vor merge pentru prima dată la grădiniță sau la școală! De dimineață strada era plină de micuți nerăbdători, cu ghiozdănele colorate și de mămici mândre de boboceii lor. Și multe, multe flori pentru doamnele educatoare!

Este tare frumos să îi privești și parcă îți transmit o parte din entuziasmul și emoția lor! Așa că gândurile mele s-au îndreptat către toți copilașii care astăzi trec la o nouă etapă în viața lor, o etapă pe care au așteptat-o cu atâta nerăbdare! MULT SUCCES, dragi bobocei, să aveți o zi plină de veselie și un început de drum cât mai frumos!

Iar mămicilor care astăzi și-au condus micuții pentru prima dată la grădiniță sau la școală le doresc să fie o zi de neuitat, să se întoarcă acasă cu multe amintiri frumoase și cu poze drăguțe care să le amintească peste ani de această zi specială!

Astăzi un gând aparte se îndreaptă spre micuța Nicol (inimioarapentruniki.wordpress.com), care va merge pentru prima dată la școală alături de sora ei. Este un moment pe care ea l-a așteptat cu nerăbdare, așa că știu că este o zi pe care o va întâmpina cu multă bucurie!

Multă baftă, dragă Nicol! Doamne ajută să te faci bine cât mai repede și să te poți bucura de fiecare zi de școală împreună cu surioara ta!

Reclame

2 păreri la “Bobocei

  1. Mult succes, Niki, suntem cu sufletul alaturi de tine. Raluca, iti multumesc in numele Mariei, iar pe Mihaita o sa-l las sa-ti povesteasca el, dupa 1 octombrie cum a fost prima zi de gradinita. Te imbratisam cu drag!

  2. Multa bafta pentru Maria, sa aiba un an plin de veselie si sa vedem multe desene frumoase facute de ea, asa cum ne-a obisnuit. 🙂
    Abia astept sa il vad si pe Mihaita la gradi! Va imbratisez!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s