Pumnii strânși pentru Nicol

Despre Nicol am mai scris aici, este fetița drăgălașă care se luptă să își vindece inimioara și se pregătește pentru operația care să o ajute să se facă bine.
Astăzi este o zi importantă pentru micuța Nicol, ziua în care va ajunge în Spania pentru controlul medical la clinica de acolo.
După un drum lung cu autocarul de la Botoșani la București și câteva ore de așteptare în aeroport, Nicol și mama ei au plecat spre Madrid, de unde speră să se întoarcă doar cu vești bune. După consultul de pe 21 septembrie doctorii o vor programa pe Nicol pentru operație, care ar trebui să aibă loc cât mai curând.
Așa că vă rog ca în aceste zile să îndreptați cât mai multe gânduri bune către Nicol, care are mare nevoie de susținerea noastră!
Consultul din Spania este  doar prima etapă din drumul pentru vindecarea lui Nicol. După ce vor afla data operației părinții ei vor trebui să strângă cât mai rapid suma necesară pentru a-și vedea fetița sănătoasă, iar orice sprijin contează enorm! Pe blogul micuței (inimioarapentruniki.wordpress.com) puteți găsi toate detaliile despre cum o puteți ajuta pe Nicol să adune bănuții care îi pot reda sănătatea!
Voi sunteți cei care îi puteți oferi acestei fetițe minunate șansa de a-și vindeca inimioara și de a se bucura de o copilărie frumoasă și lipsită de griji, alături de frățiorii ei!
Nicol este un copil curajos si mereu cu zâmbetul pe buze, iar eu îmi doresc din tot sufletul să o văd sănătoasă cât mai curând!
Îți voi ține pumnii strânși, dragă Nicol, și mă voi ruga ca Dumnezeu să te ocrotească și să te întorci acasă doar cu vești bune!
Nicol pe 17 septembrie, în prima ei zi de școală
Reclame

O părere la “Pumnii strânși pentru Nicol

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s