Un SMS, 2 euro şi o şansă la viaţă

De multe ori în viată un gest simplu poate aduce o mare bucurie. Pentru părinţii lui Nicol un gest simplu făcut de cât mai mulţi dintre noi poate readuce în viaţa lor speranţa de a-şi vedea fetiţa sănătoasă!

Fundaţia Mereu Aproape le-a dăruit părinţilor lui Nicol şansa de a face cunoscută povestea micuţei lor şi le-a oferit numărul de teledon prin care cu toţii o putem ajuta. Acum este rândul nostru să ii dăruim bucuria de a strange banii necesari pentru operaţia la inimioară care îi poate salva viata!
Avem la dispoziţie o săptamană (21-28 septembrie) ca să fim alături de Nicol cu un gest simplu: un SMS la 848 din reţelele de telefonie mobilă! Cu doar 2 euro din partea fiecăruia viaţa acestei fetiţe minunate se poate schimba.

De aceea vă rog să o susţineţi pe Nicol, să trimiteti un SMS pentru ea şi să îi îndemnati şi pe prietenii vostri să o facă! Timpul este scurt, dar ştiu că oamenii pot face minuni. Iar eu îmi doresc din tot sufletul ca micuţa Nicol să reuşească să strangă alături de ea cât mai multe persoane care să îşi dorească să îi îndeplinească visul de a-şi vindeca inimioara!

„Noi suntem sansa lui Nicol! Viata lucreaza prin fiecare dintre noi, pentru binele ei, pentru insanatosirea ei! Nicol trebuie sa iubeasca mai departe!  Trebuie sa invete mai departe! Trebuie sa traiasca mai departe!”
(preluare din articolul publicat de Fundaţia Mereu Aproape, pe care îl puteti citi integral aici)

Pentru fiecare dintre noi 2 euro înseamnă puţin, dar câte 2 euro de la fiecare înseamnă enorm pentru viaţa acestui copilaş! Vă rog să fiţi alături de Nicol în drumul ei spre vindecare!

Donații pentru Nicol se pot face și direct în conturile deschise de mama ei, Șalvari Angela, la Banca Transilvania (swift BTRLRO22XXX): RO65BTRL0070120AS14345XX (lei) și RO09BTRL0070420AS14345XX (euro).

 

 

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s