O luptă contra cronometru – Raisa are nevoie de noi!

Există un moment potrivit pentru fiecare lucru pe care îl facem, un moment în care putem schimba ceva sau în care putem rata o șansă. Timpul nu este întotdeauna îngăduitor cu noi și uneori ne dă un răgaz mult prea scurt pentru a ne îndeplini visele…

Raisa  este o fetiță care duce acum o luptă contra cronometru pentru a-și îndeplini visul, o luptă grea în care timpul scurt este un mare obstacol.

Raisa este un micuță dulce și curajoasă, care înfruntă de mică tetrapareza spastică și care cu ajutorul părinților (care luptă permanent alături de ea) a reușit să facă multe progrese prin intermediul terapiilor de recuperare. Acum însă o veste primită de la medici riscă să amenințe toate aceste progrese obținute cu mult efort: Raisa are o subluxație de șold aflată într-un stadiu avansat, care ar necesita o operație complicată și o perioadă lungă în care Raisa ar trebui să poarte ghips.

Această operație ar înlătura toate efectele benefice ale terapiilor pe care le-a urmat Raisa, așa că mama ei a căutat soluții alternative, care să o ferească pe micuță de intervenția chirurgicală. Din fericire soluția există: este vorba de terapia ABR, la care Raisa ar trebui să meargă în perioada 1-5 octombrie.

Această terapie le dă părinților Raisei șansa de a-și scăpa fetița de operație și de  continua progresele de până acum. Din păcate însă această soluție implică și costuri ridicate: 1.420 euro pe care părinții trebuie să îi strângă în doar o săptămână!

Timpul este foarte scurt, dar solidaritatea oamenilor poate face minuni! Așa că vă rog ca în această săptămână să vă îndreptați gândurile spre micuța Raisa și să o sprijiniți pentru ca a strânge suma necesară pentru a pleca în Macedonia!

Am urmărit de mult timp blogul Raisei și am descoperit o fetiță gingașă, dar în același timp puternică și hotărâtă să lupte pentru a se face bine. Iar mămica Raisei este o mamă minunată, dispusă să facă orice pentru a-i oferi micuței tot ce are nevoie! Haideți să le fim alături în această luptă!

Avem o săptămână la dispoziție ca să o sprijinim pe Raisa! Avem o săptămână în care putem contribui la împlinirea unui vis! Acum este momentul potrivit să arătăm că ne pasă!

www.pentru-raisa.blogspot.ro

 

 

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s