Invitaţie la Ziua Mondială a Inimii – 29 septembrie

Pe 29 septembrie sărbătorim Ziua Mondială a Inimii,un prilej bun de a ne gândi dacă avem grijă într-adevăr de inima noastră aşa cum ar trebui. „Noi ne-am pus inima la treabă! Tu ce faci?”, acesta este sloganul sub care au loc evenimentele organizate în acest an pentru a celebra această zi.

Cu această ocazie Fundaţia Română a Inimii şi Societatea Română de Cardiologie ne invită sâmbătă în Parcul Herăstrău, să luăm parte la o serie de activităţi: crosul Athletic Cardio Club, ateliere de dans, concertul susţinut de Alex Velea, plimbarea cu bicicletele „Pedalează pentru inima ta!”. De asemenea, între orele 9 şi 19 la intrarea Pavilionul H doctori cardiologi vor oferi consultaţii gratuite de evaluare a riscului cardiovascular.

De asemenea, Ziua Mondială a Inimii va fi sărbătorită şi la Iaşi, în Parcul Copou, unde vor avea loc concursuri pentru copii de desene pe asfalt si demonstraţii sportive şi se vor oferi consultaţii gratuite de către medicii cardiologi.

Participarea la aceste evenimente este o ocazie în plus să ne îndreptăm atenţia spre problemele cardiovasculare care ne pot afecta pe noi sau pe cei dragi şi să acţionăm, având grijă de inima noastră! Eu mâine mă voi gândi în mod special la micuţa Nicol, a cărei inimioară are nevoie mai mult ca oricând de noi, cei care o putem ajuta să se facă bine! Aşa că dacă puteţi vă invit ca de Ziua Inimii să ajutaţi o inimă de copil să se vindece, citind povestea lui Nicol (http://inimioarapentruniki.wordpress.com) şi susţinându-o în drumul ei spre vindecare!

Iată programul complet al evenimentului desfăşurat în Bucureşti:

– ora 9.30 – crosul Clubului Athletic Cardio Club în jurul lacului Herăstrău,

– ora 12.00 – ateliere de dans

– ora 13:00 – SUPER CONCERT ALEX VELEA

-ora 17:00 – Pedalează pentru Inima Ta!  (Pedalează pentru Inima Ta! va avea startul la ora 17.00 cu traseul Parcul Herăstrău (intrarea Pavilionul H) – Şoseaua Kiseleff – Piaţa Victoriei – Bd. Aviatorilor – Piaţa Charles de Gaulle – Bd. C-tin Prezan – Şoseaua Kiseleff – Parc Herăstrău, Pavilion H.)

sursa foto aici

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s