Maraton pentru Elena şi Mihăiţă – Susţine-i şi tu!

Ieri am aflat cu bucurie despre o iniţiativă în sprijinul a doi micuţi cu autism, Elena şi Mihăiţă: un om deosebit a decis să alerge la Maratonul Bucureştiului pentru a susţine lupta acestor micuţi cu autismul. Este vorba de Philip Griffiths, care va alerga în maraton pentru a-i ajuta pe părinţii micuţilor să strângă bani pentru terapie.

Este un gest demn de admiraţie, dar care pentru a deveni realitate are nevoie de susţinerea noastră, a tuturor celor care suntem alături de copilaşii care suferaă de autism.

Cum te poţi implica? Este simplu: îţi poţi arăta sprijinul pentru această iniţiativă făcând o donaţie în contul unuia dintre copilaşi (detalii mai jos) sau poţi veni personal să îl încurajezi pe Philip la maraton, duminică (7 octombrie) începând cu ora 9.30 în Piaţa Constituţiei!

În străinătate se întâmplă mult mai des ca oamenii să aleagă să alerge pentru o cauză umanitară. Din păcate în România această practică este mai puţin cunoscută, dar gestul făcut de Philip este un prilej foarte bun de a arăta că acest lucru este posibil şi la noi!

Susţinându-l pe Philip îi susţineţi pe aceşti doi copilaşi în lupta pe care o duc zilnic cu autismul!

Donaţiile se pot face îm următoarele conturi:

– pentru Mihăiţă (http://www.mihailioan.info) în conturile deschise la Banca Transilvania pe numele mamei lui, Diana Isabel Oncioiu

RO91 BTRL 0300 1201 W894 18XX (lei)

RO66 BTRL 0300 4201 W894 18XX (euro)

– pentru Elena (http://damielenusa.blogspot.com) în conturile deschise la Raiffeisen pe numele mamei ei, Butcaru Afrodita

RO 75 RZBR 0000 0600 1185 2443 (lei)

RO 11 RZBR 0000 0600 1363 2769 (euro).

După ce faceţi o donaţie este bine să le informaţi pe mamele micuţilor că donaţia este pentru susţinerea maratonului, pentru ca şi Philip să afle de gestul vostru!

Împreună putem arăta că ne pasă! Orice gest contează pentru a ne demonstra susţinerea pentru această iniţiativă şi a-i ajuta pe Elena şi Mihăiţă să continue terapiile!

Mai multe detalii despre maraton: http://bucharest-marathon.com.

sursa foto aici

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s