Un weekend plin de evenimente

Este deja joi seara, aşa că mai este foarte puţin până începe weekendul. De obicei întâmpin sfârşitul de săptămână cu multă bună-dispoziţie (ca şi voi, cel mai probabil 🙂 ), dar de data aceasta sunt chiar mai nerăbdătoare să sosească zilele de weekend.

Sâmbătă după-amiaza voi lua parte la maratonul Dravet şi abia aştept să văd tot ce ne-au pregătit mămicile organizatoare. Sunt sigură că va fi o după-amiază foarte plăcută!

Iată o parte din informaţiile noi despre eveniment:

„Maratonul va incepe la orele 15 insa la orele 14.30 se vor ridica kiturile de participare pentru TOATE activitatile !
Vom incepe in forta cu Kempo Kick,urmeaza Zumba,concert Alb Negru, Rebound,formatiaFirmament,Port de Bras,demonstratie Kempo,o noua runda de Zumba,apoi si Zumba pentru copii,Kangoo Jumps si vom incheia cu Spinning pe muzica live a celor de la Firmament! Vor exista si speachurile celor veniti sa ne sustina,printre care si cel al Adrianei Stere,membrul onorific al Asociatie noastre! Va exista si un targ micut cu obiecte handmade,Dravet pe care le puteti achizitiona si banii stransi vor ajuta familiile cu copii Dravet, vor fi si Cutiile Sperantei,unde fiecare donatie a dvs,va fi binevenita!”

Cu ocazia maratonului Dravet sper sa am ocazia să mă întâlnesc cu Mihăiţă şi întreaga lui familie, un moment pe care îl aştept de foarte mult timp! Îmi doresc mult să îi cunosc personal pe Maria şi Mihăiţă şi să îmi petrec după-amiaza cu mama lor, o prietenă tare dragă şi o mămică pe care o admir mult.

Tot la Mihăiţă mă voi gândi şi duminică, pentru că voi merge la Maratonul Bucureştiului, pentru a-l cunoaşte pe Philip, cel care a decis să alerge acest maraton pentru Mihăiţă şi Elena, pentru a-şi arăta susţinerea pentru lupta lor impotriva autismului. Despre acest eveniment am mai scris aici, aşa că sper ca până duminică cei doi micuţi să strângă alături de ei cât mai mulţi susţinători!

Va fi un weekend cu de toate: sport, muzică, bună-dispoziţie şi mai ales oameni minunaţi care luptă pentru a îndeplini un vis! Vă invit cu drag să participaţi şi voi la aceste evenimente, sunt o modalitate frumoasă de a petrece acest sfârşit de săptămână! Vă urez în avans un weekend cât mai plăcut!

 

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s