Bun venit pe lume!

„Bun venit pe lume” este numele campaniei desfăşurate de Salvaţi Copiii, cu scopul de a salva cât mai multe vieţi care acum sunt în pericol din cauza lipsei de informare şi a accesului limitat la serviciile medicale.

Statisticile arată o realitate cruntă: în fiecare an în medie 1.900 de micuţi cu vârsta sub un an îşi pierd viaţa. Proiectul „Fiecare copil conteaza” îşi propune diminuarea cu 15% a mortalităţii infantile şi a mortalităţii copiilor sub cinci ani, în perioada 2010 – 2015.

Cu toţii ne putem implica pentru ca acest proiect să se transforme în realitate! Ideea este foarte frumoasă: 1.900 de body-uri au fost puse la dispoziţie pentru acest proiect, simbolizând fiecare dintre copilaşii care nu au mai apucat să îl folosească. Este o modalitate foarte bună pentru ca noi să onştientizăm această problemă şi să ne arătăm sprijinul pentru cei care prin această iniţiativă încearcă să schimbe situaţia actuală.

Iată cum poţi contribui:

– până mâine, 10 octombrie, poţi merge să donezi personal în Mall Vitan (Bucureşti) pentru ca unul dintre body-urile expuse să ajungă la copilul pe care îl ajuţi să trăiască

– până pe 31 decembrie poţi dona 2 euro prin SMS la 8864

– pe site-ul campaniei (aici) poţi dona 50 lei pentru unul din body-urile de pe site, pe care îl poţi personaliza oricum doreşti.

Fondurile obţinute vor fi folosite pentru dotarea cu echipamente medicale a 15 maternităţi, aşa că sprijinul tău este foarte important!

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s