Cum poți dărui speranță

Este frumos să dăruiești și este minunat ca darul tău să poată aduce speranță în sufletul cuiva! În România sunt 50.000 de copilași care se confruntă cu probleme neuro-motorii și fiecare dintre ei are nevoie de o speranță: speranța că boala poate fi învinsă, că treptat vor putea face lucruri care acum par imposibile și că oamenii din jur îi susțin în această luptă!

Așa că este nevoie de 50.000 de speranțe, pe care VOI le puteți dărui! Într-o țară în care statul face mult prea puțin (sau chiar nimic) pentru acești micuți și în care nu există un centru unde cei cu probleme neuro-motorii să poată fi tratați folosind terapii moderne de recuperare, aceste speranțe nu pot veni decât de la cei din jur, oameni cu suflet dornici să contribuie la îndeplinirea unui vis.

Primul pas a fost făcut deja în urmă cu câteva luni, când a fost lansată campania Asociației Copii Suflete Speranțe, care își propune să strângă suma necesară pentru înființarea unui centru special pentru micuții cu tulburări neuro-motorii, care să le ofere acestora șansa de a se trata eficient la noi în țară, fără a mai fi necesare acele drumuri obositoare și foarte costisitoare către clinici din străinătate. „Copii Suflete Speranțe” este o asociație apărută din dragoste pentru copiii care au nevoie de ajutor, fiind fondată de oameni care înțeleg mai bine ca oricine nevoile acestor micuți: părinții unor copilași care înfruntă afecțiuni neuro-motorii grave. Mi se pare minunat că acești oameni își doresc să îi ajute nu numai pe copiii lor, ci pe toți cei care trec prin probleme similare, luptând împreună pentru ca visul construirii acestui centru de recuperare să devină realitate!

Pentru ca planurile lor să poată fi duse la îndeplinire este însă nevoie de implicarea cât mai multor oameni, așa că vă rog să fiți alături de această inițiativă! Prin donațiile voastre ajutați un copil să lupte cu boala, îi sprijiniți pe părinții care visează ca micuții lor să poată avea o viață normală și dăruiți speranță pentru 50.000 de suflețele nevinovate!

Iată cum puteți ajuta: Donațiile se fac pe site-ul asociației (aici), unde folosind butonul din partea dreaptă a paginii puteți transfera o sumă de bani online, fără a mai fi nevoie să mergeți la bancă. Dacă alegeți să donați suma de 99 de lei deveniți automat unul dintre cei 50.000 de susținători de care asociația are nevoie, iar ca răsplată pentru gestul vostru veți primi un tricou special, care este un simbol oferit oamenilor cu suflet care își doresc să doneze speranță.

Fiecare gest este o șansă în plus pentru toți copilașii cărora paralizia cerebrală le fură dreptul la o copilărie fericită! Dacă vreți să cunoașteți o fetiță minunată, care duce zi de zi această luptă grea și a cărei mamă este implicată în acest proiect curajos, vă invit cu drag să vizitați blogul Raisei. Veți descoperi un copil care merită din plin sprijinul celor din jur și o mamă care ne dă tuturor o lecție de curaj și optimism! Pentru Raisa și pentru toți micuții care duc o astfel de luptă acest proiect merită o șansă! Și tu poți dărui speranță!

Această prezentare necesită JavaScript.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s