Informații noi despre campania pentru micuții de la spitalul Sf Maria din Iași

Pentru că știu că sunt mulți oameni care urmăresc situația micuților abandonați în spitalul din Iași revin astăzi cu două informații foarte importante:

– A fost creată o nouă adresă de email pentru oricine dorește să afle detalii suplimentare despre copii: sa_ajutam_copiii@yahoo.ro . De această adresă de email se ocupă mai multe persoane, pentru ca răspunsurile să poată fi trimise cât mai curând. Tot pe această adresă se pot transmite și cererile celor care își doresc să îi ajute pe copilași ca voluntari.

– Inițiatorii campaniei fac apel la toți cei care doresc să transmită ajutoare să nu mai trimită coletele pe adresa spitalului, ci în depozitul special creat pentru a strânge aceste ajutoare. Adresa depozitului este: str. Aurel Vlaicu nr.54 (fosta autobază nr. 3), Iași. Sosirea coletului trebuie anunțată în prealabil către una din următoarele persoane: Simona Moisii (0742.934.000), Cristina Coroama (0743.985.802) sau Anca Craciun (0749.067.014).

Pentru că mereu apar noutăți despre micuți, pe care nu le pot prelua imediat pe blog vă invit pe toți cei care doriți să îi ajutați pe micuți să vă alăturați grupului creat pe Facebook de către inițiatorii acestei campanii: Îngerașii de la Sp. Sf. Maria.

Vă mulțumesc încă o dată tuturor pentru implicare și pentru toate mesajele pe care mi le-ați transmis! Acești copilași au mare nevoie de noi, așa că este foarte important să rămânem alături de ei și să le dăruim șansa la o copilărie fericită!

 

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s