O luptă în care fiecare clipă contează – Viața micuțului David depinde de noi!

David a venit pe lume acum două săptămâni,  iar de atunci se luptă clipă de clipă pentru viața lui. Până acum nu a simțit îmbrățișarea mamei, fiind ținut permanent într-un aparat care să îl ajute să respire. Dar David le-a arătat tuturor că își dorește să trăiască! Alături de micuțul lor, părinții lui David se zbat pentru ca viața lui să poată fi salvată.

Inimioara lui David necesită o intervenție chirurgicală de urgență, care din păcate nu poate fi efectuată în țară. Viața lui poate fi însă salvată dacă părinții vor reuși să îl ducă la clinica din Germania unde doctorii pot realiza această operație. Costurile tratamentului de acolo sunt acoperite de statul român prin formularul E112, dar marea problemă a părinților este transportul până în Germania, care trebuie făcut cu un avion special echipat cu aparatură medicală și care presupune un cost mult peste posibilitățile părinților: aproximativ 5.000 de euro. Această sumă trebuie strânsă cât mai repede pentru ca David să aibă șanse de supraviețuire.

Acum David se află încă la Maternitatea Bucur, iar luni va fi transferat la secția de cardiologie a spitalului Marie Curie unde medicii vor face tot posibilul să îl mențină într-o stare de sănătate cât mai bună până va putea pleca în Germania. Timpul însă se scurge repede, iar fiecare clipă pierdută înseamnă mai multe riscuri pentru viața acestui micuț.

De aceea vă rog să îi sprijiniți pe părinții lui David, care au nevoie urgentă de sprijinul celor din jur! Orice sumă oricât de mică donată pentru David înseamnă un pas înainte în lupta pentru viața lui!

Conturile deschise pentru donații la Banca Raifeissen sunt următoarele:

RO26RZBR0000060015064898 (lei)
RO27RZBR0000060015064977 (euro).

Pe tatăl lui David, Stănică Ilintchi, îl puteți contacta la numerele de telefon 0723442410 și 0763036119.

Sper ca în zilele următoare să se poată iniția și donații PayPal, dar între timp dacă doriți să fiți alături de David orice donație în aceste conturi contează enorm!

Doar împreună putem salva viața acestui suflețel!

Îl puteți cunoaște pe David din cele două poze de mai jos. De fiecare dată când public povestea unui copilaș îmi doresc să public poze cât mai încărcate de optimism. Pentru David nu am decât poze cu el în aparatul care îl ține în viață. David nu are încă poze zâmbind, dar cu sprijinul vostru viața lui se poate schimba. Donațiile voastre îl pot ajuta să se facă bine și să le ofere părinților lui zâmbetele pe care ei  și le doresc din tot sufletul.

David are nevoie de noi pentru a învăța să zâmbească! Haideți să îl ajutăm ducă această luptă și să își vindece inimioara!

Înainte de publicarea poveștii lui David am solicitat actele medicale care dovedesc starea lui de sănătate, așa că le pot trimite prin email oricui dorește să le verifice. Sper ca în curând să existe un blog creat pentru micuț de unde să aflați toate informațiile despre starea lui.

Reclame

8 păreri la “O luptă în care fiecare clipă contează – Viața micuțului David depinde de noi!

  1. Pingback: Vești bune la început de săptămână | Blog Piticul

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s