Vești despre micuțul David – primii pași spre operația care îi poate salva viața

În urmă cu câteva zile scriam povestea lui David, bebelușul de doar două săptămâni care avea nevoie de sprijinul celor din jur pentru a putea pleca în Germania, la operația care îi poate salva viața. Părinții lui au dus o luptă contra cronometru pentru ca micuțul lor să aibă șansa de a se face bine și iată că astăzi vă pot da deja prima veste bună: David a plecat în această dimineață cu avionul către clinica din Germania, unde doctorii vor face tot posibilul să îi vindece inimioara.

Transportul a fost asigurat cu ajutorul SMURD care a pus la dispoziția lui David și a unui alt bebeluș aflat într-o situație similară un avion ambulanță cu care să fie transportați în siguranță. Sprijinul SMURD a fost foarte binevenit, pentru că altfel David nu ar fi putut pleca atât de repede!

Lupta lui David trece acum la o nouă etapă, așa că vă rog să vă îndreptați către el toate gândurile voastre bune, va avea nevoie de ele pentru a trece cu bine peste tot ce va urma. Să dea Dumnezeu ca operația să decurgă așa cum ne dorim și să îl vedem pe David întorcându-se acasă sănătos, cu inimioara vindecată.

Le mulțumesc tuturor celor care l-au sprijinit pe David și sper că veți rămâne alături de el în continuare!

Ieri am publicat povestea lui Tudor, un alt copilaș a cărui inimioară duce o luptă grea pentru viață! Cazul lui Tudor este unul dificil, iar suma pe care trebuie să o strângă este foarte mare, 120.000 euro care trebuie adunați cât mai repede pentru ca viața lui să poată fi salvată. Așa că vă rog încă o dată să arătăm că oameni pot face minuni, că împreună putem salva o viață care depinde doar de bunăvoința noastră! Puteți citi povestea lui Tudor aici. Orice ajutor este binevenit, nici nu știți cât de mult contează susținerea voastră pentru părinții care luptă pentru a-și salva copilașul.

Reclame

3 păreri la “Vești despre micuțul David – primii pași spre operația care îi poate salva viața

  1. Ce mai stitit de micutul David? Am incercat sa mai iau legatura cu tatal sau dar nu mi-a mai raspuns. Sper din tot sufletul sa fie bine

    • In ultimele zile nu am mai avut nici o veste, ultima data cand am vorbit era mai bine si parintii sperau sa revina curand in tara. I-am trimis astazi un mesaj unei prietene apropiate a paintilor lui si sper sa primim vesti bune. Va anunt cand am noutati. Numai bine!

      • Am primit vesti noi despre David: Micutul este inca internat in Germania. Operatia a reusit, el a inceput din nou sa ia in greutate, este bine, dar are o problema cu pulsul care este mare si doctorii nu au reusit sa afle de ce. Pana nu vor reusi sa ii stabilizeze pulsul se pare ca nu va pleca de acolo. Sper sa fie bine si sa se intoarca pana de sarbatori acasa. Doamne ajuta!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s