Dorința lui Nicol de ziua ei este să se facă bine – Noi îi putem îndeplini visul!

4 noiembrie este o zi specială pentru două fetițe dragi mie: micuțele Alexia și Nicol împlinesc astăzi șase anișori. Așa că astăzi gândurile mele se îndreaptă către cele două surioare și îmi doresc ca ele să aibă parte de tot ce este mai frumos în viață, să își păstreze mereu sufletul bun și să își poată îndeplini toate visele.

Știu deja că pentru Nicol cea mai mare dorință este să se facă bine și știu că dacă va avea aproape oameni care să o sprijine ea va reuși să își vindece inimioara! Niki este o fetiță foarte curajoasă, a înțeles că trebuie să lupte pentru a se însănătoși și reușește prin optimismul ei să le dea putere tuturor celor din jur. Ea ne-a arătat de atâtea ori cât de mult își dorește să se facă bine, iar acum este rândul nostru, al celor din jur, să îi arătăm că visul ei poate deveni realitate.

Pe 28 noiembrie Nicol va merge din nou la consult în Spania, așa că orice sprijin este important pentru ca părinții ei să poată acoperi cheltuielile acestui drum. Oricine poate să o ajute pe Niki are aici toate detaliile despre povestea ei. De ziua ei cel mai frumos cadou pentru Nicol este speranța că inimioara ei se va face bine! Împreună îi putem face acest dar!

La mulți ani, Nicol! La mulți ani, Alexia!

Această prezentare necesită JavaScript.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s