Doar o lună până la Crăciun

A mai rămas doar o lună până la Crăciun, iar în jurul nostru apar deja primele semne de sărbătoare: magazine frumos decorate, vitrine pline de cadouri, copilași care deja întreabă de Moș Crăciun. Se apropie luna cadourilor, cu magia Sărbătorilor, cu miros de cozonac și momente frumoase petrecute în familie.

Uneori mă gândesc că această sărbătoare a devenit mult prea comercială, iar asta ne împiedică uneori să ne bucurăm de aceste clipe de sărbătoare. Aș vrea să văd că mai presus de goana după cadouri oamenii se gândesc la ceea ce înseamnă cu adevărat Crăciunul: emoție, bucurie împărtășită cu cei dragi, liniște și căldură sufletească.

Iar pentru că astăzi am găsit o listă drăguță de citate legate de Crăciun aș vrea să vi le împărtășesc, pentru a le avea în gând până de Sărbători. Iar atunci când pregătim cadourile, bradul, masa festivă, să ne gândim o clipă la ceea ce contează cu adevărat și să încercăm să ne dăruim nouă și celor dragi un Crăciun plin de magie.

„Voi păstra Crăciunul în inimă și voi încerca să-l țin cu mine tot anul.” (Charles Dickens)

„Cel mai bun cadou de Crăciun din jurul bradului: prezența unei familii fericit.” (Burton Hillis)

„Crăciunul este singura perioadă a anului când oamenii își pot urma propriile impulsuri și își pot exprima propriile sentimente, fără rețineri. Crăciunul, pe scurt, reprezintă șansa de a fi noi înșine.” (Francis Farley)

„De Crăciun, toate drumurile duc acasă.” (Marjorie Holmes)

„Crăciunul din suflet dă atmosfera de sărbătoare.” (W.T. Ellis)

„Bucuria este adevăratul dar al Crăciunului.” (Papa Benedict XVI)

„Primeşte farmecul Crăciunului în suflet şi dăruieşte bucuria din inimă.”

„Sunt sigur că întotdeauna m-am gândit la Crăciun, când i-a venit vremea, ca la un timp bun, un timp plăcut, în care să fii blând, iertător, mărinimos, singurul timp pe care îl ştiu, în calendarul lung al anului, când bărbaţii şi femeile par să-şi deschidă la unison, din propria voinţă, inimile închise.” (Charles Dickens)

Vă doresc tuturor ca această lună să o petreceți cât mai frumos, cu inspirație pentru cadouri și multă căldură sufletească. Iar Crăciunul sper să ne întâmpine cu măcar puțină zăpadă și să ne găsească pe toți alături de persoanele dragi nouă, petrecând lângă brad.

p.s. Până la Crăciun vă invit să faceți o faptă bună pentru un copilaș care are nevoie de sprijinul nostru. Așa veți putea dărui bucurie și veți ști că datorită vouă un micuț va avea un Crăciun mai fericit. Găsiți toate detaliile despre cum puteți ajuta aici.

 

 

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s