Un dar perfect pentru viitori părinți și un prilej de a face o faptă bună

Perioada sarcinii este o perioadă magică pentru orice viitori părinți, plină de momente speciale, emoție și nerăbdarea de a cunoaște copilașul care se ascunde în burtică. Nouă luni în care viitorii părinți se pregătesc pentru ca în familia lor să apară un nou membru, pe care abia așteaptă să îl strângă în brațe.

Această perioadă este însă plină de întrebări pentru cei care vor fi pentru prima dată părinți, întrebări pentru care în special viitoarele mămici caută cele mai bune răspunsuri. Orice început de drum este greu, dar o viitoare mămică bine informată este mult mai pregătită pentru a întâmpina schimbările care vor apărea în viața ei odată cu cel mic.

Pentru că este foarte important ca viitorii părinți să găsească răspunsuri la toate întrebările lor, ideea unui pachet creat special pentru ei mi se pare minunată, un prilej bun pentru ca ei să învețe despre momentele prin care vor trece pe parcursul sarcini și a primelor luni de viață ale copilului. Din acest motiv am întâmpinat cu bucurie lansarea pachetului „Viitori părinți”, creat special în acest scop și care conține două DVD-uri Curs de Prenatal pentru gravide și Curs de puericultură pentru tătici însoțite de broșura Ghid de sarcină. Detalii complete despre conșținutul acestor materiale puteți găsi aici.

Vă recomand cu căldură acest pachet, este un dar ideal pentru orice viitori părinți, o metodă frumoasă și educativă de a afla multe informații utile pentru a primi cu bucurie sosirea unui copil.

Iar astăzi am un dublu motiv de a vă recomanda acest pachet. Cu sprijinul doamnei doctor Ioana Vârtosu (un om deosebit a cărui muncă o admir de mult timp) am primit o donație specială pentru copilașii incluși în campania de Crăciun: 10 pachete „Viitori părinți” care vor fi vândute în scop umanitar, iar bănuții strâși vor fi donați integral acestor micuți.

 Cum puteți cumpăra și face o faptă bună

Dacă doriți să cumpărați un pachet pentru voi sau pentru cineva drag vă invităm să achitați prețul lui (100 RON) direct în contul unui copilaș inclus în campania de Crăciun, pe care îi puteți găsi în lista de mai jos (click pe fiecare link pentru detalii despre cont). În dreptul fiecărui copil am scris și disponibilitatea pachetului, pe care o voi actualiza de îndată ce acestea vor fi vândute. După plată vă rugăm să ne transmiteți un email la copilasi_piticul@yahoo.com cu numele copilului pentru care ați făcut donația și detaliile pentru livrare: numele destinatarului și adresa completă. De îndată ce primim confirmarea de la părinții acelui copilaș că banii au ajuns în cont, pachetul va fi livrat către voi, direct de către echipa cursdepuericultura.ro. Termenul până la care veți putea comanda este 20 decembrie.

Cumpără și donează pentru  Raisa (pachet disponibil)      / Cumpără și donează pentru Mihăiță (pachet disponibil)

Cumpără și donează pentru Nicol (pachet disponibil)        / Cumpără și donează pentru Sara (pachet disponibil)

Cumpără și donează pentru Cătălina (pachet disponibil)   / Cumpără și donează pentru Petre (pachet disponibil)

Cumpără și donează pentru Tudor (pachet disponibil)       / Cumpără și donează pentru Cosmin (pachet disponibil)

În acest mod veți cumpăra un pachet foarte util pentru orice cuplu care urmează să aibă un copilaș și veți face în același timp o faptă bună pentru un micuț care are mare nevoie de sprijin. De Crăciun puteți dărui astfel o dublă bucurie! Așteptăm cu drag comenzile voastre, cu siguranță acest pachet va fi pe placul vostru!

Le mulțumim mult pentru sprijin doamnei Ioana Vârtosu și echipei cursdepuericultura.ro.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s