25 de motive să iubesc

Se spune că pentru a iubi nu ai nevoie de un motiv, dragostea vine firesc atunci când întâlnești acel om pe care simți că l-ai așteptat dintotdeauna. Ca să te îndrăgostești nu ai nevoie de motive , pur și simplu sufletul tău știe că din acel moment înăuntrul lui se va crea un loc aparte în care va păstra mereu acele sentimente speciale. Motivele apar abia apoi, cu fiecare zi petrecută lângă cel pe care îl iubești, când îți dai seama tot mai mult că EL este cel pe care îl dorești lângă tine, când un gest, un gând, o privire vă apropie iar și iar și se transformă într-un nou motiv de a iubi.

1. TE IUBESC pentru că am descoperit în tine acel om minunat pe care fără măcar să știu l-am așteptat mereu.

2. TE IUBESC pentru că datorită ție am învățat să simt cu adevărat, să nu îmi fie frică să iubesc și să dăruiesc o parte din sufletul meu.

3. TE IUBESC pentru răbdarea ta, pentru că ai știut să mă accepți așa cum sunt, fără să încerci să schimbi nimic. Mi-ai arătat că atunci când iubești totul se întâmplă natural, că timpul face legăturile sufletești mai puternice și că dragostea poate învinge orice obstacole.

4. TE IUBESC pentru că atunci când ești departe lumea mea parcă se comprimă, iar clipele trec mai greu fără tine. Așa că oricât de departe ai decide vreodată să pleci eu voi fi acolo cu tine, pentru că tu aduci fericirea în viața mee.

5. TE IUBESC pentru felul în care mă privești, pentru că ochii tăi îmi spun atât de multe… Uneori nici nu este nevoie de vorbe, privirea ta îți oglindește gândurile într-un mod atât de frumos încât reușești mereu să îmi topești sufletul.

6. TE IUBESC pentru că alături de tine am învățat că fiecare lucru mărunt poate atunci fericire, trebuie doar să avem răbdarea de a ne bucura de fiecare lucru bun care ni se întâmplă.

7. TE IUBESC pentru că pentru fiecare clipă în care îmi zâmbești și mă faci să uit de toate problemele.

8. TE IUBESC pentru că îmi umpli lumea de culoare, pentru că alături de tine am curajul de a face lucruri noi și de a trăi din plin orice moment.

9. TE IUBESC pentru că datorită ție am devenit mai puternică, pentru că știu că tu vei fi acolo lângă mine să mă ajuți să trec peste orice greutate.

10. TE IUBESC pentru că atunci când privesc viitorul tu ești acolo în visele mele.

11. TE IUBESC pentru emoția atât de intensă pe care o simt de fiecare dată când îmi spui cuvinte frumoase.

12. TE IUBESC pentru fiecare dimineață în care ne trezim împreună și pentru fiecare seară în care adorm lângă tine.

13. TE IUBESC pentru că mereu îți respecți promisiunile, pentru că știu că mă pot baza pe tine și pe dragostea ta.

14. TE IUBESC pentru că în brațele tale mă simt în siguranță, acolo am un colțisor de lume doar al meu, departe de tot.

15. TE IIUBESC pentru că mă cerți uneori, pentru că am de învățat din fiecare greșeală.

16. TE IUBESC pentru că ești unic, pentru că este ceva special în tot ceea ce faci, iar eu te admir pentru tot ce ai realizat în viață.

17. TE IUBESC pentru că tu m-ai învățat să fiu mai puțin egoistă, iar acum știu că tot ceea ce am se împarte la doi și tot ceea ce fac este pentru amândoi.

18. TE IUBESC pentru defectele tale, care îmi sunt dragi în mod inexplicabil și care se completează perfect cu defectele mele. 🙂

19. TE IUBESC pentru că mă asculți, chiar dacă felul meu de a gândi este cu totul diferit de al tău și de multe ori știu că îți este greu să mă înțelegi.

20. TE IUBESC pentru că învăț de la tine să fiu un om mai bun și mai puternic.

21. TE IUBESC pentru că ne plac aceleași lucruri, pentru că împreună descoperim lucruri noi și pentru că niciodată nu m-aș putea plictisi de tine.

22. TE IUBESC pentru că ai încredere să îmi dăruiești mie dragostea ta, este cel mai de preț dar pentru mine.

23. TE IUBESC pentru că datorită ție știu ce înseamnă iubirea, pentru că m-ai făcut să descopăr în sufletul meu ceva ce nu credeam vreodată că voi simți, pentru că tu ești acum centrul universului meu.

24.  TE IUBESC pentru că mi-ar fi imposibil să alung acest sentiment. Acum dragostea mea pentru tine mă definește, este parte din mine și este cel mai frumos sentiment din sufletul meu.

25. TE IUBESC pentru că tu încă mai crezi că nu există suflete pereche, iar eu voi face tot posibilul ca să îți arăt contrariul și știu că la un moment dat voi reuși. Pentru că iubirea noastră este unică și cu siguranță cineva acolo sus a făcut ca noi doi să putem trăi o poveste de dragoste așa frumoasă.

Iar pentru că astăzi este o zi specială aș vrea să îți MULȚUMESC pentru că ești lângă mine și îmi dai atât de multe motive să te iubesc. LA MULȚI ANI, dragul meu!

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s