Căutăm spiriduși ai lui Moș Crăciun! Învată-l pe micuțul tău să dăruiască!

Crăciunul este o perioadă magică așteptată cu nerăbdare de orice copil, care se pregătește din timp  pentru întâlnirea cu Moș Crăciun și primirea darurilor mult dorite. Pentru că sărbătorile de iarnă înseamnă în primul rând dărnicie acestă perioadă este un moment potrivit să îi învățăm pe cei mici să dăruiască.

Personalitatea fiecărui om se conturează încă din copilărie, așa că învățându-i pe micuți să fie generoși îi ajutăm să devină oamenii buni și altruiști pe care ni-i dorim. Cei mici pot fi învățați să renunțe la hăinuțe și jucării și să le dăruiască altor copilași, care vor primi astfel o bucurie. Atunci când aveți lucruri de donat implicați și copilașii în această acțiune, așa ei vor ști că pot face o faptă bună și că este frumos să se gândească la cei din jur.

Vă invităm ca până la Crăciun să vă transformați micuții în spiriduși ai lui Moș Crăciun și să îi învățați să dăruiască. Pentru fiecare faptă bună făcută prin intermediul părinților, cei mici vor primi din partea noastră o diplomă de spiriduș în format electronic.

Cum vă puteți înscrie în această campanie?

Este simplu: făcând o faptă bună pentru un copilaș care are nevoie de sprijin. Puteți dona bani pentru copilașii care au nevoie de sprijin pentru tratamente (poveștile lor aici) sau hăinuțe, jucării, cărticele pentru micuți care provin din familii fără posibilități materiale. Pentru donațiile în bani găsiți toate detaliile legate de conturi la linkul de mai sus.

Dacă doriți să donați hăinuțe, jucării sau cărticele vă rugăm să ne scrieți un email la copilasi_piticul@yahoo.com în care să menționați ce doriți să donați și vârsta pentru care s-ar potrivi respectivele daruri. În funcție de aceste informații noi vă vom informa către ce copilaș le puteți direcționa.

Cum îi răsplătim pe spiriduși?

Dacă ați făcut o donație în cadrul campaniei vă invităm cu drag să ne transmiteți prin email o poza cu micuțul vostru și câteva cuvinte despre fapta bună pe care ați făcut-o împreună cu cel mic. Gestul vostru va fi răsplătit cu o diplomă de spiriduș personalizată petru cel mic, pe care o veți primi tot prin email. De asemenea, dacă sunteți de acord vom publica diploma și vom scrie despre fapta voastră bună pe blog și pe pagina de Facebook. Aș vrea să mă mândresc cu cât mai mulți spiriduși și sper să întâlnesc cât mai mulți copilași care să învețe de Crăciun să dăruiască!

Ce spuneți, ne ajutați să găsim spiriduși? 🙂

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s