Momente de suflet – Dăruiește-i micuțului tău o ședință foto de Crăciun

Mai sunt doar trei săptămâni până la Crăciun și deja magia sărbătorilor se simte în jurul nostru, făcându-ne zilele mai frumoase. Crăciunul este în primul rând sărbătoarea copiilor, care trăiesc cu deplină bucurie aceste zile, în așteptarea Moșului și a cadourilor de sub brad. Este o magie aparte pe care am vrea parcă să o păstrăm mai mult timp în sufletele noastre.

Așa că pe lângă jucăriile și dulciurile pe care Moș Crăciun le pregătește pentru fiecare copilaș, putem alege să păstrăm amintirea acestui Crăciun într-un mod inedit: o ședință foto specială pentru cei mici, care să ilustreze bucuria acestor momente. O ședință foto transformă clipele frumoase de acum în amintiri dragi pe care le vei putea retrăi cu emoție de fiecare dată când vei revedea pozele. Așa că de Crăciun vă invit să vă faceți un cadou de suflet pentru voi și mai ales pentru micuții voștri, care se vor bucura să fie în centrul atenției.

Iar dacă această idee vi se pare tentantă, vă pot aduce încă o veste bună: alegând o astfel de sedință foto puteți face în același timp o faptă bună pentru unul dintre copilașii incluși în campania de Crăciun. Acest lucru este posibil datorită sprijinului oferit de Bogdan Tonceanu, un fotograf profesionist foarte talentat care s-a oferit să ne ajute oferindu-ne trei ședințe foto care vor fi vândute în scop caritabil. (Mulțumim mult pentru implicare!) Pentru ca acest gest minunat să se transforme într-o bucurie pentru micuții din campanie căutăm trei părinți care să își dorească ca de Crăciun micțul lor să beneficieze de o ședință foto specială realizată de punctfoto.ro.

Cum puteți achiziționa o ședință foto? Este simplu, achitați prețul acesteia (200 RON) direct ăn contul unuia dintre copilașii din campania umanitară (detalii aici), iar apoi ne transmiteți un email la copilasi_piticul@yahoo.com ca să îmi spuneți pentru care dintre micuți ați făcut donația. De îndată ce primesc confirmarea de la părinții copilului că banii au intrat în cont vă voi pune în contact cu cel care va realiza ședințele foto pentru a stabili toate detaliile.

Detalii despre ședința foto: Această ședință foto poate avea loc în orice locație din București, fie acasă la client, fie afară într-un loc ales de client. Se realizează în jur de 30-40 de fotografii, toate prelucrate digital, dintre care 10 fotografii vor fi oferite clientului în formă printată, în format 9×12, ca să vă veți putea bucura din plin de aceaste amintiri.

Vă recomand cu drag să încercați această experiență. cu siguranță va fi un moment special și o amintire frumoasă. Bogdan Tonceanu este un fotograf talentat, iar dovadă stau ședințele foto superbe pe care le puteți admira pe site-ul punctfoto.ro și pe pagina de Facebook, aici. Am inclus și aici câteva poze preluate de pe acest site, ca să vă convingeți cât de frumoase pot fi fotografiile realizate în cadrul acestor ședințe foto. Pe mine cu siguranță m-a cucerit felul în care fotografiile reușesc să surprindă inocența, frumusețea și gingășia micuților!

Alegănd o astfel de ședință foto veți dărui o dublă bucurie: atît micuțului vostru, cât și unui alt copilaș care are mare nevoie de sprijin! Sper să întâlnim cât mai curând cei trei cumpărători, aștept cu drag mesajele voastre.

3

1

Reclame

4 păreri la “Momente de suflet – Dăruiește-i micuțului tău o ședință foto de Crăciun

 1. Buna seara, as dori si eu o ședința foto , va rog sa îmi spuneti dacă mai e valabilă oferta si in ce cont sa virez bănuti. Multumesc frumos Lidia

 2. Buna seara,
  Sedintele foto sunt disponibile, iar plata se poate face in contul oricaruia dintre copilasii inclusi in campania de Craciun, dumneavoastra alegeti catre cine vreti sa ajunga acesti banuti. Va dau mai jos lista micutilor ca sa puteti alege unul dintre conturi. Dupa ce virati banutii in unul din conturi va rog sa imi trimiteti un email sau sa imi lasati un comentariu aici ca sa stiu in ce cont ati virat suma. Multumesc mult!
  – pentru Raisa (povestea ei aici: http://wp.me/P2JyBY-aV) contul este RO84 RZBR 0000 0600 0427 9006 (în lei, titular cont Uzea Ecaterina, deschis la Raiffeisen Bank)
  – pentru Mihaita (povestea lui aici: http://wp.me/P2JyBY-at) contul este RO91 BTRL 0300 1201 W894 18XX (în lei, titular cont Isabel Diana Oncioiu, deschis la Banca Transilvania, swift BTRLRO22)
  – pentru Nicol (povestea ei aici: http://wp.me/P2JyBY-aL) contul este RO65BTRL0070120AS14345XX (în lei, titular cont Șalvari Angela, deschis la Banca Transilvania, swift BTRLRO22XXX)
  – pentru Sara (povestea ei aici: http://wp.me/P2JyBY-b0) contul este RO32RNCB0162055334830003 (în lei, titular cont Daniel-Liviu Agrigoroei, deschis la BCR Sucursala Hunedoara, swift RNCBROBU)
  – pentru Catalina (povestea ei aici: http://wp.me/P2JyBY-aA) contul este RO70RNCB0700042623910003 (în lei, titular cont Stan Florina-Alina, deschis la BCR Slatina, swift RNCBROBU)
  – pentru Petre (povestea lui aici: http://wp.me/P2JyBY-aP) contul este RO26 BTRL 0050 1205 K444 32xx (în lei, titular cont Asociația „Aripi pentru Peter Pan”, deschis la Banca Transilvania, swift BTRL RO22BHA)
  – pentru Tudor (povestea lui aici: http://wp.me/P2JyBY-cV) contul este RO58BTRL02501201N65130XX (în lei, titular cont Anca Elena Țiplea, deschis la Banca Transilvania, swift BTRLRO22)
  – pentru Cosmin (povestea lui aici: http://wp.me/P2JyBY-aD) contul este RO07 UGBI 0000 1220 0307 5RON (în lei, titular cont Radu Alina Mirabela, deschis la Garanti Bank)

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s