Un dar de Moș Nicolae pentru Tudor

Povestea micuțului Tudor este o poveste impresionantă despre un băiețel care de când a sosit pe lume a luptat cu toate puterile lui pentru a se face bine. Despre el am scris mai multe aici, dar astăzi vă scriu ca să vă rog ca de Moș Nicolae să îi faceți un dar micuțului Tudor, un gest mic care contează enorm pentru ca el să se însănătoșească. Până pe 7 decembrie puteți dona 2 euro prin SMS la 848, o faptă bună prin care îl puteți susține pe Tudor în lupta pentru viață.

Daca Tudor n-ar mai fi in viata noastra, nu cred, nu stiu cum as putea sa trec peste asta ! Nu pot sa accept ideea ca ar putea sa nu mai fie ! Nu, nu cred ca toata lupta noastra este in zadar si nu cred ca dupa un an de zile de chin n-o sa rasara si soarele pe strada noastra ! Nu  vreau sa ma gandesc ca ar putea sa nu mai fie printre noi ! Nu vreau sa ma gandesc ca s-ar putea intampla ceva cu el !Vreau sa cred cu tarie, in continuare, ca Dumnezeu poate sa faca minuni si in viata noastra si Tudor, probabil, peste cateva luni de zile, va putea din nou sa zambeasca si va putea sa recupereze ! Imi doresc din tot sufletul sa-l vad razand din nou ! Sa-l vad mergand si sa-l aud si pe el spunand « mama »”

Acestea sunt cuvintele mamei lui Tudor, care își dorește doar să își vadă copilul sănătos. Fiecare dintre noi poate face ca acest vis să devină realitate cu un SMS în dar de Moș Nicolae, un gest de suflet pentru un copilaș care are nevoie de noi.

11

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s