Îți mulțumesc, dragă îngeraș!

Uneori Dumnezeu are nevoie de îngerași care să vegheze asupra noastră și atunci decide să cheme în ceruri un copilaș cu suflet curat, plin de inocență și bunătate. Ne răzvrătim când vedem că un copil a plecat dintre noi mult prea devreme, ni se pare nedrept și ne simțim neputincioși în fața unui deznodământ care aduce atât de multă suferință. Dar Dumnezeu știe mereu de ce alege aceste suflețele și are un plan aparte pe care poate noi de multe ori nu reușim să îl întelegem pe deplin.Cred cu tărie că acești îngerași sunt chemați acolo în ceruri cu un scop anume și știu că ei nu sunt niciodată departe de oamenii dragi pe care i-au lăsat pe pământ, ci sunt permanent aproape de ei, ocrotindu-i cu multă dragoste.

Pe 5 septembrie Dumnezeu și-a dorit un îngeraș special, iar atunci a ales-o pe Alexandra, un copil care prin lupta pe care a dus-o cu boala a fost o lecție de viață pentru toți cei care au avut șansa să îi afle povestea. Alexandra a plecat dintre noi, dar cu siguranță are grijă mai mult ca oricând de toți cei pe care i-a iubit. Este un îngeraș care veghează acum asupra celor dragi și sigur se roagă pentru toți copilașii care trec prin momente grele, așa cum a trecut și ea cândva.

Acești îngerași ne ocrotesc de la distanță și reușesc să ne transmită dragostea lor prin intermediul oamenilor dragi pe care i-au lăsat aici, alături de noi. La fel a făcut și Alexandra acum, în preajma Sărbătorilor: prin intermediul mamei ei și a unui om minunat care i-a fost mereu alături în lupta cu boala, Alexandra va dărui bucurie unor micuți care au mare nevoie de sprijin. Din bănuții care s-au strâns în contul Alexandrei din donațiile făcute pentru ea câte o sumă va pleca către fiecare dintre copilașii din campania de Crăciun, pentru a le aduce bucurie și a-i sprijini în lupta pe care ei o duc pentru a se face bine.

Ieri când am primit acest mesaj am simțit o emoție care parcă mi-a invadat sufletul și am simțit că de acum încolo îngerașul Alexandra va veghea asupra acestor copii, cu toată bunătatea din sufletul ei. Gestul de a dona banii strânși pentru Alexandra m-a impresionat foarte mult, pentru că mai presus de durerea lăsată în urmă de moartea Alexandrei oamenii apropiați ei au găsit puterea de a se gândi la cei din jur și de a le dărui sprijinul lor.

Pentru mine este o lecție de viață, de solidaritate și de  generozitate! Mă simt foarte norocoasă că am întâlnit un om atât de deosebit, care aseară mi-a trimis mesajul care mi-a adus această veste, știu că datorită ei darul Alexandrei va putea ajunge în casele micuților din campania de Crăciun! Îi sunt recunoscătoare ei și mamei Alexandrei, căreia îi doresc din tot sufletul să găsească alinarea și liniștea sufletească de care are nevoie. Și aș vrea să îi mulțumesc Alexandrei, pentru că știu că ea este îngerașul care a făcut posibil acest gest minunat!

Prin lupta ei cu boala Alexandra ne-a dat tuturor o lecție de răbdare, credință și curaj, iar acum din ceruri ne dă prin oamenii dragi ei o lecție de generozitate și bunătate. Îți mulțumesc, dragă îngeraș!

11

Reclame

7 păreri la “Îți mulțumesc, dragă îngeraș!

 1. Gestul acesta m-a miscat profund si m-a atins pana in ultimul colt din inima! Cu adevarat Dumnezeu ne iubeste pe toti si are un plan cu fiecare, chiar si dupa ce l-a luat de pe pamant… Lacrimile mele de acum sunt putine in comparatie cu ale celor apropiati Alexandrei, dar recunostinta mea este mare! Multumesc si eu, draga ingeras!

 2. nu stiu cum sa incep sau ce sa scriu in momentul de fata,doar ca bunul dumnezeu scumpa Alexandra te-a luat acolo sus linga el pentru faptul ca te-a iubit foarte mult.Draghi parintI lacrimile mele nu mi le pot opri ,condoleante si multa putere va doresc din tot sufletul.Alexandra v-a ramine in sufletul meu pe veci,dumnezeu sa va dea forta de a trece peste acest pas greu .Multumim de asemenea pentru ceea ce faceti in continuare pentru ceilalti ingherasi .Dintre ingheri v-a veghea si v-a fii mereu cu dumneavoastra draghi parinti un igheras pe nume ALEXANDRA

 3. Cele mai sincere condoleante pornite din tot sufletul meu,cu toata inima va trimit voua parinti frumosi,stiu si cunosc foarte bine situatia prin care treceti,aveti inimile sfasiate de durere,aveti sufletelele sfrejelite de pierderea scumpei dumneavoastre fetite, plang…plang … este foarte greu ,nimeni nu intelege si nici nu poate intelege suferintele noastre ,golul ramas in sufletele noastre .Sunt alaturi de voi iubiti parinti … Pamantul s-a deschis ca un abis,
  Ce ar vrea sa-nghita viata mea
  Incurc prezentul cu trecutul
  Dar nimeni nu ma poate ajuta…

  Ca un ecou al fericirii
  In minte imi rasuna inca pasii tai,
  Si un copil, vai, striga tata!
  Offf Doamne nu e glasul ei …

  Si-mi amintesc si imi este dor
  Ridic ochii spre cer usor,
  De ce, Doamne, de ce, ea???
  Sau spune-mi TU, De ce copiii mor???

  As vrea sa ma trezesc fara durere,
  Sa pot s-adorm si fara lacrimi …
  Sa pot sa cred ca maine va fi bine
  Sa pot sa ma-ndrept iar catre Tine!

 4. Iti multumesc si eu, scump ingeras!
  Invata-ma tu ce trebuie sa stiu, cum sa lupt, cum sa inteleg, cum sa traiesc..Iar daca nu ne vom intalni in vis sa iti pot multumi, fii sigura ca am sa te caut candva si sufletelele noastre se vor imbratisa in semn de multa recunostinta.
  Asa-i ca o sa te rogi la Doamne Doamne pentru noi?
  Petruc (1 an si 9 luni)

 5. intr-adevar ne-au atins la suflet aceste cuvinte scrise de tine piticulesi gestul parintiilor acestora indurerati de moartea ingerasului,chiar ca vegheaza asupra celor dragi,si a sufletelor ce lupta cu boala!multumim din suflet si sincere condoleante iar tie ingeras scump odihneste-te in pace!

 6. Ma impresionat foarte mult povestea Alexandrei dar mult mai mult ma impresionat sufletul acel de MAMA care desi durerea de a nusi mai vedea copil darnicia ei atit de mare si pretioasa! Mai sint si oamenii ca acestia , mi-as dori sa cunosc pentru ca din cealalta specie cunosc destui.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s