Doar 4 zile în care poți dărui bucurie

Am început pe 20 noiembrie campania de Crăciun, cu multă speranță și cu dorința de a întâlni cât mai mulți oameni cu suflet mare care să își dorească să dăruiască bucurie. Am avut norocul de a întâlni oameni minunați, care s-au alăturat acestei campanii și cărora le sunt foarte recunoscătoare pentru fericirea pe care au adus-o în casele acestor micuți.

Acum campania se apropie de sfârșit, mai sunt doar patru zile, iar eu aș vrea să vă rog din nou să fiți alături de acești copilași și să faceți o faptă bună pentru ei, pentru ca ei să întâmpine Crăciunul cu mai multă bucurie. Știu că am în preajmă mulți oameni darnici, sper doar ca ei să citească aceste rânduri și să aleagă să le dăruiască micuților susținerea lor.

Mai este puțin până la Crăciun și toți suntem preocupați de pregătiri și cadouri, dar mi-aș dori ca măcar pentru o clipă să ne oprim din agitația acestor zile și să ne gândim că undeva, aproape de noi, un copilaș are nevoie de ajutorul nostru. Așa că printre toate darurile pe care le pregătim cu multă dragoste pentru cei dragi, putem strecura încă un dar pentru unul dintre acești micuți minunați. Iar atunci când veți deschide cadourile voastre de sub brad veți ști că într-o altă casă, nu prea departe de voi, un copil va avea un Crăciun mai fericit și datorită vouă.

Mai sunt patru zile, doar atât, dar sunt patru zile în care puteți aduce speranță, puteți dărui bucurie, puteți arăta că vă pasă. Vă rog să acordați doar câteva clipe din timpul vostru pentru a afla poveștile acestor copilași, pe care le găsiți aici, veți descoperi cât de mult luptă ei pentru a se face bine și cât de multă nevoie au de sprijinul vostru. Orice susținere din partea voastră este un pas înainte în această luptă, iar eu sper să pot adăuga pe lista de fapte bune cât mai multe nume de oameni darnici. Printre toate treburile pe care le aveți acum în preajma sărbătorilor mi-aș dori tare mult să găsiți timp și pentru o faptă bună. Pentru că știu cât de mult contează pentru acești micuți și pentru că sunt sigură că bucuria pe care o veți dărui vă va aduce și vouă fericirea și mulțumirea sufletească de a ști că ați ajutat un copil.

p.s. Dacă vreți să imbinați o faptă bună cu un cadou frumos pentru cei dragi vă invit să cumpărați unul dintre darurile care vor fi vândute în scop caritabil. Mai sunt disponibile șase pachete „Viitoti părinți” (detalii aici) și două ședințe foto de Crăciun (detalii aici), așa că așteptăm cu drag cumpărători dornici de fapte bune. 🙂

campanie - 3

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s