Sfârșitul campaniei „De Crăciun dăruiește bucurie” – un scurt bilanț și multă recunoștință

În urmă cu o lună scriam pentru prima dată despre campania de Crăciun, cu emoție și cu speranța că voi întâlni acei oameni cu suflet mare care să dorească să le facă micuților un dar de sărbători. Mi-am dorit tare mult să  întâmple asta și acum mă simt norocoasă că am avut alături astfel de oameni, cărora astăzi vreau să le transmit din suflet mulțumirile mele.

Am primit cu multă bucurie fiecare mesaj de susținere pentru acești copilași, fiecare sprijin primit pentru promovarea poveștilor lor, fiecare donație care a ajuns în contul unui micuț care are nevoie de ajutor. Nu știu dacă am reușit să le transmit recunoștința mea tuturor celor care m-au ajutat, așa că aș vrea să le MULȚUMESC aici oamenilor minunați care de Crăciun au ales să facă o faptă bună pentru unul dintre copilași. Vă mulțumesc pentru că ați arătat că sunteți alături de acești micuți! Vă mulțumesc că ați avut generozitatea de a le dărui sprijinul vostru! Vă mulțumesc pentru că știu cât de mult contează susținerea voastră pentru fiecare dintre acești copilași!

Pentru mine această perioadă a fost încă o dovadă că în jurul meu sunt mulți oameni buni și darnici, cărora nu cred că voi putea vreodată să le mulțumesc îndeajuns pentru toate momentele în care mi-au arătat solidaritatea lor. Numele tuturor celor care au făcut donații în cadrul campaniei le-am inclus pe lista de fapte bune, dar în afară de acești sunt mulți alții care ne-au sprijinit prin promovarea poveștilor acestor copii și știu că fiecare share și fiecare postare pe alte bloguri ne-au ajutat să întâlnim alte persoane dornici să se alăture acestei inițiative. Chiar dacă numele lor nu apar pe listă, recunoștința noastră se îndreaptă astăzi și către ei, împreună cu multe gânduri bune.

Ca să vedeți roadele susținerii voastre găsiți mai jos un scurt bilanț al campaniei, împreună cu câteva cuvinte de mulțumire trimise cu drag de mamele micuților pentru toți cei care au fost alături de noi în această campanie.

1. Pentru micuța Raisa s-au strâns 2.645 RON și 30 EUR, bani care îi vor fi de folos pentru a plăti terapiile de recuperare pe care le face în fiecare zi. Sesiunile de terapie înseamnă multe eforturi, dar și progrese care recompensează toate aceste ore de muncă și despre care vă invit și pe voi să citiți pe blogul Raisei.

Un mesaj cu drag pentru voi de la părinții Raisei: „Raisa, mami si tati nu au indeajuns de multe cuvinte pentru a exprima recunostinta, multumirea si bucuria pe care ne-ati daruit-o in preajma Sarbatorii Nasterii Domnului Isus Hristos! Cu sprijinul financiar oferit de voi, putem achita terapiile Raisei pentru urmatoarele trei luni.  Cel mai important si de pret sprijin este acela de a constata ca niciodata nu esti lasat singur in lupta si ca oamenii au o capacitate unica si minunata de a solidariza. Cu dragoste va imbratisam si va uram „Sarbatori Fericite” si sanatate din belsug!”

2. Pentru micuțul Mihăiță  s-au strâns 2.290 RON și 75 EUR, bani care sunt de ajutor pentru ca Mihăiță să poată continua terapia. Sedințele de terapie înseamnă multe ore de muncă în fiecare zi, dar și multe rezultate minunate cu care Mihăiță se poate mândri și despre care ne povestește pe blogul lui.

Un mesaj cu drag pentru voi de la mama lui Mihăiță: „Sunt momente in care m-am simtit la capatul puterilor , dar mesajele voastre de incurajare si banii virati in cont pentru terapia lui Mihaita mi-au dat incredere si forta sa merg mai departe. Va dorim sarbatori cel putin la fel de fericite cum ni le-ati facut voi noua, multa sanatate, bucurii si liniste sufleteasca alaturi de toti cei dragi voua. Multumim, oameni minunati!”

3. Pentru micuța Nicol s-au strâns 2.350 RON și 112 EUR, sumă care o va ajuta să acopere o parte din cheltuielile pentru plecările în Spania la consult. În luna ianuarie Nicol va merge din nou acolo, așa că vă rog să fiți alături de ea cu multe gânduri de încurajare pentru ca medicii să îi dea doar vești bune.

Părinții lui Nicol le transmit multe mulțumiri tuturor celor care îi susțin în lupta lor pentru a-și vedea fetița sănătoasă!

4. Pentru micuța Sara s-au strâns 1.248 RON și 530 EUR, sumă care este un prim pas pentru ca ea să aibă viața normală pe care și-o dorește. Drumul este încă lung, dar puteți fi alături de ea urmărind blogul Sarei, unde veți găsi mereu vești noi despre micuță.

Un mesaj cu drag pentru voi de la mama Sarei: ”Va multumim din suflet, ca impreuna cu aceste suflete minunate care au dorit sa ne sustina, s-a mai sters din durerea din sufletele noastre, si credem ca vom reusi sa ne vedem copilasul normal. Va dorim sarbatori pline de bucurie si speranta!”

5. Pentru micuța Cătălina s-au strâns 2.990 RON, bani care îi vor fi de folos pentru terapie. În ultimul timp Cătălina a trecut prin momente mai grele, dar cu siguranță lucrurile se vor schimba de îndată ce va găsi terapeutul potrvit care să o ajute să facă cât mai multe progrese. De asemenea acești bani sunt un prim pas pentru înființarea asociației pe care mama Cătălinei își dorește să o facă pentru fetița ei.

Un mesaj cu drag pentru voi de la mama Cătălinei: ”Multumim tuturor care au crezut in cauza nostra si ne-au donat, multumim prietenilor care au distribuit mesajul nostru. Ii multumesc Domnului ca inca mai exista printre noi oameni cu suflet si care din putinul lor, au rupt putin si pentru noi. Va doresc un Craciun asa cum nu ati mai avut, cu toate sufletele dragi alaturi, iar mosul sa vina cu sacii plini de sanatate, bucurii si cat mai multe dorinte implinite!”

6. Pentru micuțul Petre s-au strâns 5.635 RON și 170 EUR, sumă care îl va ajuta să continue sesiunile de terapie atât de necesare. Recuperarea înseamnă multe cheltuieli și eforturi, dar de asemenea însemnă pași înainte pe drumul spre vindecare, iar Petre are mare nevoie de acest sprijin. Am speranța ca în curând Petre să primească o sponsorizare promisă de un om cu suflet mare, iar acei bani să fie un ajutor în plus pentru ca el să poată merge mai departe cu terapiile de recuperare.

Părinții lui Petre le mulțumesc tuturor celor care au ales să fie alături de ei în lupta de a-și vedea băiețelul sănătos și vă transmit recunoștința lor alături de multe gânduri bune.

7. Situația donațiilor pentru micuțul Tudor este ceva mai specială. La începutul campaniei s-au strâns pentru el 4.250 RON, dar ulterior datorită mediatizării intense a cazului său realizate de către Fundația Mereu Aproape centralizarea donațiilor din campania de Crăciun ar fi fost dificilă, așa că ele nu au mai fost incluse nici în lista de fapte bune, nici un bilanțul nostru. Suma de care Tudor are nevoie este încă mare, așa că sunt sigură că sprijinul tuturor celor care au donat a contat mult. Chiar dacă pe listă nu apar toate numele celor care au donat, vă mulțumesc pentru multele mesaje pe care mi le-ați trimis în legătura cu Tudor și pentru fiecare faptă bună făcută pentru el.

Părinții lui Tudor vă trimit mulțumirile lor pentru că le sunteți alături în eforturile lor de a-l vedea pe micuțul lor sănătos și fericit!

8. Pentru micuțul Berkay s-au strâns 450 RON și 350 EUR, bani care îl vor ajuta să acopere o parte din cheltuielile pentru a se face bine. Cazul lui Berkay a fost scos din campanie pentru un timp la cererea mamei lui și de aceea a avut parte de mai puțină mediatizare, dar vă rog pe toți cei care vreți să fiți alături de el să îl spijiniți în continuare, va avea mare nevoie de susținerea voastră pentru a se vindeca. Puteți afla mai multe despre el prin intermediul paginii lui de Facebook, unde mama lui transmite permanent vești despre stare micuțului.

Orice ajutor este binevenit, iar mama lui Berkay le transmite mulțumirile ei tuturor celor care le sunt alături în această luptă!

9. Pentru micuțul Cosmin s-au strâns 1.915 RON, bani care îi vor fi de folos pentru a urma terapiile de care are nevoie. Mama lui încearcă de mai mult timp să îi ofere lui Cosmin posibilitatea de a face terapie ABR și sper ca această sumă să fie un prim pas spre îndeplinirea acestei dorințe.

Un mesaj cu drag pentru voi de la mama lui Cosmin: ”Multumim din suflet tuturor care ati ales sa fiti alaturi de Cosmin in aceasta campanie chiar si cu un simplu share, multumim ca ati ales sa il ajutati pe Cosmin in lupta lui cu aceasta boala crunta! Va multumim ca existati si va dorim Sarbatori Fericite alaturi de cei dragi! Sa dea Dumnezeu ca in anul ce vine sa va multumeasca chiar Cosmin, aceasta este cea mai mare dorinta a mea! Multa sanatate dorim tuturor ca este cea mai importanta!”

***

Trebuie să recunosc că sprijinul primit a fost peste așteptările mele, care am pornit la drum cu teama că poate oamenii nu vor răspunde mesajului acestei campanii. În total s-au strâns 23.773 RON plus 917 EUR (adică aproximativ 27.900 RON), mai mult decât aș fi putut spera la început. Iar pentru asta VĂ MULȚUMESC vouă, celor care ați făcut posibil acest rezultat prin implicarea voastră.

Mi-aș fi dorit să pot face mai mult pentru acești copilași, pentru că știu cât de multă nevoie au de sprijinul celor din jur. Dar am speranța că voi întâlni în continuare oameni la fel de darnici și de generoși care să fie alături de ei. Îmi doresc enorm ca susținerea minunată de care ați dat dovadă să nu se oprească aici, să fie doar un început de drum.

În încheiere aș vrea să menționez doi  oameni cărora le mulțumesc în mod special, chiar dacă nu le voi menționa numele, ci doar inițialele. Le transmit mulțumirile mele din tot sufletul doamnelor I.L. (cea care cu multă generozitate a ales să le dăruiască bucurie tuturor acestor copilași, cu un gest pentru care îi voi fi mereu recunoscătoare) și L.B. (cea care mi-a adus multă bucurie și care prin intermediul îngerașului Alexandra a făcut un gest care pe mine m-a emoționat foarte tare). De asemenea le mulțumesc mult celor doi sponsori darnici: dna Ioana Vârtosu și dnul Bogdan Tonceanu, care ne-au oferit ședințele foto și pachetele „Viitori părinți” care au fost vândute în scop caritabil pentru acești copilași. Gândurile mele bune se îndreaptă către ei și către toți cei care pe perioada campaniei au fost alături de noi și au dăruit speranță! Pentru mine Crăciunul va fi mai fericit datorită vouă, pentru că mi-ați adus multă bucurie prin fiecare din gesturile voastre!

Vă doresc tuturor Sărbători fericite, iar fiecare dintre faptele voastre bune să vă fie răsplătite înzecit! Să aveți parte de un Crăciun așa cum vă doriți, alături de cei dragi, cu multă bucurie și momente frumoase!

1

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s