Vești bune despre Tudor

În preajma Crăciunului blogul micuțului Tudor ne aduce vești bune: Ministerul Sănătății a aprobat dosarul lui și acum Tudor se află pe lista de așteptare pentru transplant. Este un pas înainte important și sper ca doctorii din Viena să găsească repede un donator care să îi ofere micuțului șansa de a face această intervenție care să îi salveze viața.

Pentru a trece cu bine peste tot ce va urma Tudor are nevoie de sprijin în continuare, pentru a strânge cei 37.000 euro de care mai are nevoie pentru cheltuielile post-transplant care nu sunt acoperite de finanțarea oferită de minister.

Oricine dorește să îl ajute pe Tudor cu o donație o poate face în conturile deschise la Banca Transilvania, pe numele mamei lui, Anca Elena Țiplea (swift BTRLRO22): RO58BTRL02501201N65130XX (lei), RO33BTRL02504201N65130XX (euro), RO82BTRL02502201N65130XX (dolari).

De asemenea îl puteți susține pe Tudor trimițând gândurile voastre bune și multe încurajări către familia lui, vor avea mare nevoie de asta în perioada următoare. Doamne ajută ca de acum încolo să primim doar vești bune despre Tudor, el este un luptător și ne-a arătat de atâtea ori că își dorește enorm să se facă bine!

Tudor a pregătit pentru toți cei care îi sunt alături un dar de sărbători, un filmuleț minunat pe care vă invit cu drag să îl urmăriți.

tudor

Reclame

O părere la “Vești bune despre Tudor

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s