Alex luptă pentru o nouă șansă – Fii alături de el!

Deși are doar nouă ani, Alex a trecut deja prin multe încercări, reușind de fiecare dată să meargă mai departe. Acum are însă nevoie de sprijin pentru a avea o nouă șansă la o viață normală.

11

Micuțul Alex a fost diagnosticat cu o boală rară: maladia Lobstein, cunoscută ca boala oaselor de sticlă. Cei care suferă de această boală se confruntă cu fracturi frecvente, oase cu tendință de curbare și multe alte probleme care le afectează viața și îi împiedică să ducă un trai normal. Până acum Alex a trecut prin 30 de facturi și multe intervenții chirurgicale, dar el a demonstrat că este un copil curajos, dispus să lupte cu boala și să se bucure de copilărie.

Micuțul Alex este un copil isteț, merge la școală și chiar dacă nu poate face toate lucrurile pe care le fac ceilalți copii se străduiește să fie la fel ca ei și a reușit să obțină rezultate foarte bune. Este un băieţel sociabil, voios, dornic de a-şi face prieteni noi şi este mereu cu zâmbetul pe buze.

22

Pentru a avea o viață mai aproape de normalitate Alex are nevoie urgentă de două tije performante pentru femururi, care să împiedice eventualele fracturi.

Costul acestor tije este de 8.000 euro, mult peste posibilitățile părinților. Până acum părinții au reușit să strângă jumătate din sumă, dar au nevoie cât mai repede de restul banilor pentru ca băiețelul lor să poată a avea șansa la o viață mai bună.

Orice susținere contează, orice donație este importantă! Cine dorește să îl ajute pe Alex o poate face cu o donație în conturile deschise de mama lui, Florenţa Plugariu, la Banca Transilvania: RO32BTRL04301201C17354XX (lei) și RO07BTRL04304201C17354XX (euro). Mama lui Alex poate fi contactată la numărul de telefon 0720394186 și la adresa de email florentza77@yahoo.com.

Vă rog să fiți alături de Alex, cu sprijinul vostru el poate strânge suma de care are nevoie pentru a merge mai departe! Voi sunteți cei care îi puteți oferi șansa de care are mare nevoie!

p.s. Toate detaliile legate de povestea micuțului le puteți găsi pe blogul lui: plugariualexandru.wordpress.com. Dacă vreți să aflați mai multe despre Alex puteți citi povestea lui în articolele publicate de Ziarul Lumina (aici) și de Jurnalul Național (aici).

44

Reclame

O părere la “Alex luptă pentru o nouă șansă – Fii alături de el!

  1. Pingback: Poți schimba o viață cu un simplu SMS! Alex are nevoie de tine! | Blog Piticul

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s