O minune și un dar

Acum câteva zile vă ceream (din nou) sprijinul pentru un copilaș care avea mare nevoie de ajutorul vostru. Micuțul Cosmin avea nevoie de o minune pentru a putea strânge în doar 5 zile bănii necesari pentru a începe terapia ABR care să îl ajute să facă progresele pe care părinții lui și le doresc atât de mult.

Astăzi vă scriu ca să vă împărtășesc o veste bună: Cosmin a reușit să strângă toată suma și asta datorită vouă, a celor care ați fost alături de el și ați demonstrat că minunile se pot întâmpla dacă credem cu adevărat în ele. Vă mulțumesc pentru fiecare gest de susținere pe care l-ați făcut în aceste momente pentru Cosmin, vreau să știti că fiecare dintre ele a contat pentru ca el să se poată bucura acum de această șansă. Aș vrea să vă pot descrie fericirea pe care am simțit-o atunci când ieri, în ultimul moment, întreaga sumă de bani a fost strânsă în contul lui Cosmin. Vă puteți imagina bucuria pe care ați adus-o din sufletul mamei lui, pentru care sprijinul vostru este șansa la un nou început.

Cuvintele scrise ieri pe pagina Asociației Copii Suflete Speranțe cred că descriu cel mai bine ce au simțit ieri toți cei care și-au dorit atât de mult ca visul lui Cosmin să devină realitate:

DA! MAI CREDEM IN MINUNI! si chiar mai mult, MINUNILE SE INTAMPLA!. Cu ajutorul unor OAMENI MAGNIFICI carora nu stim cum sa le multumim altfel decat cu mana pe inima si ochii inlacrimati, Cosmin-Marian are toti banii si familia priveste increzator catre vizita specialistilor ABR la Constanta. Primul pas a fost facut, dar mai este un drum lung de parcurs. Parintii vor trebui sa-si insuseasca o terapie care nu este usor de inteles si de practicat, o terapie intensiva cu minim 3 ore de munca pe zi, o terapie care daca este aplicata corect ii poate schimba viata. Rezultatele nu se vor obtine peste noapte, este nevoie de ani de munca si daruire dar trebuie sa fim increzatori si sa speram ca intr-un viitor nu foarte indepartat Cosmin Marian ne va spune singur si sigur pe el: Multumesc ca mi-ati dat o sansa!”.

Susținerea voastră a fost cel mai frumos dar pe care i l-ați fi putut oferi lui Cosmin, care pe 14 ianuarie va împlini 7 anișori. Este darul care îi poate schimba viața!

***

Pentru tot ceea ce s-a întâmplat în aceste zile aș vrea să mulțumesc în mod special unui om minunat, mama micuței Raisa, care mi-a arătat încă o dată cât de multe pot învăța de la ea. Cati a fost cea care a făcut tot posibilul ca visul lui Cosmin să devină realitate și mi-a dat încă o lecție de altruism și implicare. Îți mulțumesc, dragă Cati!

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s