Curajul de a trăi viața pe îndelete

V-ați gândit vreodată cum ar fi să plecați timp de un an într-o călătorie prin toată Europa? Să lăsați în urmă confortul cu care v-ați obișnuit și să începeți o aventură adevărată, departe de casă?

Am admirat mereu oamenii care au curajul de a-și urma visele, oricât de greu de realizat par ele pentru cei din jur. Iar atunci când am citit prima dată despre proiectul „Viața pe îndelete” am fost cucerită imediat de originalitatea și curajul unor oameni capabili să trăiască o experiență specială alături de copiii lor. Îi admir pentru că ne arată că știu să trăiască viața din plin și parcă ne dau un impuls în plus să ne transformăm visele în realitate, indiferent cât de complicat ar părea.

Pe scurt: două familii pleacă prin Europa, timp de un an cu 2 rulote, 5 copii și 23.000 de kilometri de parcurs. Pe larg vă las chiar pe voi să îi descoperiți, așa cum se prezintă chiar ei.

vpi2

Dacă vă place ideea vă invit să îi urmăriți pe site-ul lor: http://www.viatapeindelete.com și pe pagina lor de Facebook, aici.

vpi

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s