2% pentru că îți pasă

Eu ce pot sa va promit este ca am sa fac tot posibilul sa devin un copil absolut normal si  sper ca intr-o zi sa va pot multumi personal pentru ajutorul vostru. Va multumesc si va imbratisez pe toti! (www.mihailioan.info)

În fiecare an avem posibilitatea de a arăta că ne pasă, cu un gest simplu: completarea formularului prin care să donăm 2% din impozitul pe venit către o cauză care are nevoie de sprijinul nostru. Este atât de ușor să facem asta, nu ne costă nimic și totuși mulți aleg să nu completeze formularul, iar banii care ar putea fi folosiți de cei care au nevoie de ei rămân în conturile statului, care ne-a demonstrat de atâtea ori cât de rău știe să îi gestioneze.

De aceea vă rog să profitați de această șansă, să completați formularul și să fiți voi cei care decideți unde ajung acești bani. Este dreptul vostru și mai ales este șansa de a schimba ceva.

Despre Mihăiță am scris de multe ori, este copilașul minunat care mi-a intrat în suflet încă de când l-am cunoscut prima dată prin intermediul mamei lui și care mă surprinde mereu cu fiecare din progresele pe care le face cu ajutorul terapiei. Mihăiță se luptă cu autismul și ne-a arătat tuturor că poate ieși învingător dacă noi suntem alături de el. Astăzi vă scriu din nou despre Mihăiță pentru a vă îndemna să îl susțineți completând formularul pentru el. Banii vor ajunge astfel la asociația înființată de mama lui și îl vor ajuta să continue terapia și să aibă șansa la o viață normală.

Eu știu că Mihăiță va reuși dacă va avea susținerea de care are nevoie. Vă rog să îi acordați sprijinul vostru și progresele lui vă vor dovedi că ajutorul vostru este pe deplin răsplătit.

Formularul îl puteți găsi aici, iar datele care trebuie completate sunt următoarele:

Asociatia Curcubeul Autismului Prahova
Cod Inregistrare Fiscala: 31076882
Cont: RO89 BTRL RONC RT02 0122 6301
Banca Transilvania Ploiesti.

Dacă doriți un model de formular completat îmi puteți lăsa un mesaj și vi-l transmit pe email. După ce completați formularul el trebuie depus la Administrația Financiară de care aparțineți sau poate fi transmis prin scrisoare recomandată către sediul acesteia. Din experiența anului trecut vă pot spune că nu este necesar să anexați și fișa fiscală, pentru că reprezentanții administrației financiare au deja aceste informații.

Direcționând 2% arătăm că ne pasă! Împreună îi putem arăta lui Mihăiță că suntem alături de el în lupta cu autismul!

mihaita

Reclame

O părere la “2% pentru că îți pasă

  1. Pingback: Cum donăm cei 2% – un formular şi o faptă bună | Blog Piticul

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s