4 idei drăguțe de colaje foto cu cei mici

Vă invit cu drag să vă inspirați din aceste idei drăguțe de colaje, mie mi-a plăcut mult conceptul de păstra câte o amintire din fiecare lună a copilului. Este un mod frumos de a-l vedea crescând și de a retrăi prin intermediul pozelor momentele speciale de la fiecare vârstă.

1. Hăinuțe inscripționate cu numărul de luni – Puteți alege tricouri sau body-uri care să aibă inscripții cu numărul de luni pe care le împlinește cel mic. În magazine găsiți astfel de hăinuțe, dar puteți de asemenea să le realizați acasă, pornind de la un tricou / body alb pe care să inscripționați chiar voi vârsta micuțului. Iată câteva variante.

44

sursa foto: younghouselove.com

5

sursa foto: Pinterest

2. Colaje cu baloane – Dacă prima idee vi se pare mai complicat de pus în practică puteți marca vârsta cu ajutorul unor baloane. Numărul baloanelor va semnifica numărul de luni împlinite de cel mic.

33

sursa foto:  MomTog

3. Mesaje cu litere și cifre – O altă idee originală este folosirea unor litere și cifre colorate care să indice vârsta micuțului.

1Pinterest

sursa foto: Summer Belle

4. Același loc, altă vârstă – Tot un mod frumos de a marca trecerea timpului este realizarea unor poze în fiecare lună în același loc. Veți observa cu fiecare poză cât de mult s-a schimbat cel mic și cât de mult a crescut.

77

sursa foto: Making It Lovely

Vouă care idee vă place mai mult? Indiferent pe care o alegeți, colajele sunt o modalitate originală de păstra amintiri frumoase cu cei mici, așa că spor la fotografiat. 🙂

 

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s