Dorinţele copiilor din Glodeanu

În timp ce alţi copii visează la dulciuri şi multe jucării, copiii din Glodeanu au alt fel de dorinţe: au nevoie de alimente, mai mult decât de orice altceva. Mi-e greu să îmi imaginez că aceşti micuţi au probleme de oameni mari, dar ştiu că prin implicarea celor din jur dorinţele lor se pot transforma cu uşurinţă în vise împlinite.

Copiii din Glodeanu i-au dat părintelui Marian Tudor duminică, la biserică bilețele cu lucrurile de care au nevoie, iar ea mai mare nevoie a lor este cea de alimente neperisabile: ulei, făină, mălai, conserve, pateu, paste, orez, zahăr, bulion, mazăre, margarină. Iată câteva dintre listele aduse de copii.
glodeanu1

Dacă aveţi în casă un pacheţel cu mâncare pe care îl puteţi trimite acestor copilaşi să fiţi siguri că le-aţi face o mare bucurie. Dacă puteți să-i ajutați îl puteți suna pe părintele Marian Tudor la numărul 0720281634 sau puteți să trimiteți pachete cu alimente, prin poștă, pentru copii. Adresa este: preot Tudor Marian, Sat Cârligu Mare, Comuna Glodeanu Siliştea, Judeţul Buzău, Cod 127260. Se pot face și donații în contul deschis special pentru copi: RO35CECEBZ0130RON0786067, în lei, deschis la CEC, sucursala Buzău, titular Parohia Glodeanu Cîrlig, cu specificaţia „donaţie pentru alimente”.

Povestea copilaşilor de la Glodeanu o puteţi găsi aici. Eu vă invit doar să priviţi această poză cu micuţii de acolo, o imagine care cred că face mai mult decât o mie de cuvinte.

Vă rog să îi sprijiniţi pe aceşti copii, dăruind câte puţin de la fiecare le putem aduce bucuria pe care o merită din plin. Fiecare sprijin înseamnă un zâmbet adus pe chipul unui copil cu o copilărie mult prea grea.

glodeanu2

sursa foto

Reclame

5 păreri la “Dorinţele copiilor din Glodeanu

    • Din cate stiu sunt si copii mici, dar nu stiu daca ar fi in acest moment nevoie de hainute de aceasta marime. Momentan nevoia cea mai importanta este cea de alimente.
      In legatura cu hainutele il puteti contacta pe parintele Marian Tudor, numarul lui este trecut mai sus, el cunoaste cel mai bine nevoile micutilor. Multumim mult!

  1. Vreau sa-i ajut pe acesti copii. Eu am 15 ani si fratele meu 11. Putem sa-i ajutam si cu haine, cu carti, cu jucarii. Tati lucreaza n CFR, deci putem sa trimitem pe tren pachete mari cu jucarii si altele necesare, dar pentru aceasta trebuie sa luam legatura cu cineva care este dispus sa iasa la tren si sa ridice pachetele.

    • Multumim pentru mesaj si pentru dorinta de a-i ajuta pe copilasii din Glodeanu. Il poti contacta pe parintele Marian Tudor la numarul de telefon 0720281634, el este cel care se ocupa de micutii de acolo si poti stabili cu el detaliile. Sau daca iti este mai usor ii poti trimite un email la adresa preotmariantudor@gmail.com . Multe multumiri tie si fratelui tau!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s