Micuții de la Iași și întrebările rămase fără răspuns (2)

Pentru că îmi doresc ca situaţia să fie ilustrată cât mai corect faţă de toţi cei care urmăresc cazul micuţilor de la Iaşi, mai ales cei care au făcut contribuţii financiare pentru copilaşii de acolo aş vrea ca în continuarea postării de aici să vă anunţ că astăzi Asociaţia Ador Copiii a prezentat raportul de activitate pentru ultimele trei luni, aşa cum au anunţat în urmă cu ceva timp.

Raportul îl puteţi găsi aici, sper ca toţi cei implicaţi să găsească aici răspunsurile pe care le aşteptau. Mă bucur că aceste informaţii au fost făcute publice, consider că acesta este un gest de normalitate care dacă ar fi venit mai devreme ar fi fost mult mai bine pentru toată lumea. Apreciez în mod special că este recunoscut meritul voluntarilor, care deşi acum nu mai fac parte din asociaţie, sunt cei care au făcut într-adevăr posibilă schimbarea în bine a vieţii multor copilaşi.

Mi-aş dori să văd că planurile de viitor ale asociaţiei se vor transforma în proiecte în beneficiul micuţilor care au nevoie de ajutor şi sper ca banii care se află acum în conturi să fie folosiţi cât mai bine în interesul copiilor. M-am simţit datoare să fac această precizare legată de publicarea raportului pentru că ştiu că aceste informaţii sunt de interes pentru multă lume, iar pe mai departe acest subiect este închis definitiv din punctul meu de vedere. Rămâne cu siguranţă un gust amar pentru că ştiu că lucrurile ar fi putut să fie altfel, mai ales pentru binele copiilor, dar poate că tot ceea ce s-a întâmplat va fi o lecţie învăţată pentru felul în care asociaţia va gestiona proiectele următoare.

Reclame

5 păreri la “Micuții de la Iași și întrebările rămase fără răspuns (2)

  1. In primul rand tind sa precizez ca CEi 4 VOLUNTARI CARORA LI SE DATOREAZA EFORTUL , NU au primit nici un LEU de benzina! In al doilea rand tind sa precizez ca cei 2 soti SPIRIDON, care inca fac parte din asociatie, au cheltuit 400 de euro din banii copiilor pe achizitionarea unor produse ALTEX!!!! Acest raport nu constituie o dovada ! ORICINE poate desena asa frumos!! mentionez si faptul ca banii pentru cazurile sociale NU au ajuns la familii, decat pentru o inmormantare! ATAT! Doamne cata nesimtire! Eu am donat pentru un caz social si nici acum nu mi s-a raspuns! ACTELE OFICIALE DE LA BANCA? EXTRASE OFICIALE , unde sunt?Simona Czudar sa publice extrasele de cont de la Iasi, UNDE SOTII SPIRIDON si-au facut de cap din banii copiilor! Grupul l-au inchis , de ce? O MARE PACALEALA!

  2. Off din pacate sunt si mai dezamagita si da, e adevarat din cauza Simonei Czudar, cei 4 nu mai pot intra la copii! Interesul penru bani este imens din pacate! Stiu ca stimata doamna nu a vizitat niciodata spitalul din Iasi, pana la data despartirii si nici pe voluntari nu-i cunostea!Le-a bagat pe gat niste contracte penibile sub presiunea la care erau expusi si acum s-a vazut cu buzunarele pline si se ascunde…La constanta nu au facut nimic, acolo sunt mamici care deja intra la copilasi si au grija de ei.Cum poate sa ne minta in halul asta..dar asa e in Romania …minciuni minciuni si iar minciuni! La Bucuresti le-a transferat fondurile din conturi catre contul ei din Timisoara..niste miscari de-ti provoaca greata! Sunt atatia bani in conturi si mor copiii de foame…NU A DAT UN BAN DIN CONTUL ADOR PENTRU FAMILIILE SARMANE. PACAT!

  3. Citesc aici si nu-mi vine sa cred ca sunt asa specii de oameni pe acest pamant. Astia sunt oameni care inca nu stiu ca BANII nu sunt TOT si nu aduc FERICIREA. E o chestiune de moment. Dumnezeu e sus si ne vede pe fiecare dintre noi,dar isi intoarce capul spre fiecare la RANDUL LUI. Ma intreb or putea pune capu’ pe perna noaptea linistiti?? Zace nesimtirea-n ei,mi-e sila!!! Sa iei de la gura oamenilor saracii,ingerasilor si sa bagi in buzunare asa in disperare,doamne,ce-a ajuns lumea asta! offff

  4. Pingback: Unii isi abandoneaza copiii. Altii le doresc copiii | IsabelleLorelai's Weblog

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s