Vești despre micuța Ioana

În lupta ei pentru viață Ioana are alături tot mai mulți susținători și de aceea vă mulțumesc tuturor că ați ales să o sprijiniți. Nici nu știți cât de mult contează în aceste momente ajutorul vostru.

Astăzi a fost o zi plină de vești pentru familia Ioanei. Au sosit rezultatele RMNului și acestea au fost transmise clinicii din Germania pentru a primi un răspuns final din partea doctorilor de acolo. După primele interpretări ale rezultatului se pare că tumoarea nu este atât de mare cum se credea, așa că sperăm cu toții ca medicii germani să ne aducă și ei vești bune.

Datorită tuturor oamenilor care au donat pentru Ioana s-au strâns până acum în conturile ei 18.300 lei și 3.570 euro, o sumă care le aduce părinților speranța că treptat vor reuși să adune toți banii necesari vindecării micuței. Mai este încă nevoie de mulți bani așa că vă rog dacă puteți să faceți o donație pentru acest copilaș minunat.

Tot astăzi a fost lansat un site creat special pentru Ioana, pe care vă invit cu drag să îl vizitați ca să o cunoașteți mai bine pe micuță și să aflați cum o puteți ajuta: www.ioanagageanu.ro.

Vă mulțumesc pentru mesajele pe care mi le-ați transmis în legătură cu Ioana, sper că am apucat să vă răspund tuturor. Sunt mereu bucuroasă să văd că există atât de mulți oameni cu suflet mare, dispuși să ajute.

Ioana duce o luptă grea pentru viață, dar cu sprijinul celor din jur ea poate învinge boala. Sper din suflet să vă pot scrie de acum doar vești bune despre ea. Vă rog să o păstrați în gândurile voastre, are mare nevoie de asta acum.

ioana5

ioana7

ioana8

Reclame

2 păreri la “Vești despre micuța Ioana

  1. O veste foarte buna.
    Ne-am interesat si noi aici in Anglia despre ce se poate face pentru Ioana si cum o putem ajuta si am discutat cu niste activitati de charitate (asta inainte sa aflam ca NU este cancer) care ne-au spus ca clinica din Essen-Germania este o clinica buna, cea mai buna din lume in ce priveste analizele pe care le pot face.
    Domana de la charitate ne-a sfatuit ca analizele sa fie trimise in Germania daca se poate si Ioana sa fie tinuta mereu sub observatie de un medic oftalmolog din Romania.
    Multa sanatate si daca aveti ceva de intrebat o puteti face pe site-ul nostru Noi Romani in UK

    • Multumim pentru implicare! Intre timp clinica din Essen a intarziat mult cu raspunsul, asa ca parintii vor pleca joi cu Ioana tot in Germania, dar la Tubingen, la clinica de acolo. Speram sa primim vesti bune cat mai curand.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s