Cum poţi ajuta un copil bolnav de cancer

Peste câteva zile, pe 15 februarie, este Ziua Internaţională a Copilului Bolnav de Cancer, un motiv în plus să ne gândim la toţi micuţii care duc această luptă grea, deşi sunt abia la început de viaţă. Oricine a prvit măcar o dată în ochii unui copil bolnav de cancer nu va putea uita acea privire care spune mai mult decât ar putea cuvintele să exprime vreodată.

Aceşti micuţi nu ne pot cere ajutorul şi de multe ori poveştile lor de voaţă rămân uitate în saloanele unui spital. Acolo însă, aproape de copii, este întotdeauna echipa Asociaţiei PAVEL, care de mulţi ani luptă pentru fiecare dintre micuţii care au nevoie de sprijin. Orice părinte care a trecut prin Spitalul Fundeni şi a avut nevoie de un ajutor sau măcar de o vorbă bună ştie că acolo i-a găsit pe ei, voluntarii asociaţiei, care îşi dedică timpul acestor copilaşi şi reuşesc prin munca lor să aducă un strop de speranţă acestor familii greu încercate de viaţă.

Pentru a reuşi să aducă alinare cât mai multor micuţi, pentru a-i putea ajuta să învingă boala şi să se poată bucura de copilărie, Asociaţia PAVEL are mare nevoie de susţinerea noastră, pentru că orice gest înseamnă un pas înainte pentru proiectele aociaţiei.

Contribuţia voastră poate aduce speranţa în viaţa unui copil şi a familiei lui, în momentele grele ale luptei cu cancerul, aşa că orice sumă este importantă.

– cu 50 lei puteţi acoperi necesarul de fructe al unui copil pentru o săptămână

– cu 100 lei puteţi asigura necesarul de rechizite pentru activităţile educaţionale din spitale timp de o lună

– cu 200 lei puteţi ajuta o familie să acopere cheltuielile urgente cu alimentaţia şi trasportul pentru o lună

– cu 300 lei puteţi ajuta părinţii unui copil să cumpere o parte din medicamentele necesare într-o lună

– cu 450 lei puteţi susţine un copil să aibă acces la investigaţiile medicale necesare recomandate de medic.

Din păcate statul face mult prea puţin pentru aceşti copilaşi, dar noi putem ca împreună să facem multe. Atunci când faceţi o donaţie în conturile asociaţiei dăruiţi o şansă în plus unuia dintre micuţii aflaţi în grija voluntarilor.

Iată cum puteţi ajuta:

– donaţii online (aici)

– direcţionarea celor 2% din impozitul pe venit în contul asociaţiei

– direcţionarea celor 20% din impozitul pe profit al companiilor în contul asociaţiei

– donaţii directe în conturile asociaţiei: RO81 BPOS 7100 3031 332R OL01 (lei) şi RO48 BPOS 7100 3031 332E UR01 (euro), deschise la Bancpost

Toate detaliile despre cum puteţi să vă implicaţi le puteţi găsi pe site-ul asociaţiei, unde veţi vedea de asemenea proiectele în care sunt implicaţi voluntarii asociaţiei în acest moment. Pe unii dintre micuţii sprijiniţi de asociaţie îi puteţi cunoaşte pe blogul destinat apelurilor umanitare, unde veţi găsi poveştile lor impresionante de viaţă.

Pentru că pe 15 februarie este ziua tuturor copilaşilor care luptă cu cancerul vă rog să alegeţi să le faceţi acest dar, să îi susţineţi şi să le arătaţi că vă au alături în lupta mult prea grea pe care o duc pentru a se face bine. Implicarea voastră poate aduce speranţă!

22

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s