Cumpără un pomişor şi dăruieşte o casă pentru Andrei şi Teo!

Andrei şi Teo sunt doi copii crescuţi doar de tatăl lor, fără posibilităţi materiale, dar cu multă dragoste şi cu o imensă dorinţă de a reuşi în viaţă. Miruna este omul minunat care de când i-a cunoscut luptă pentru ei şi pentru a le îndeplini visul de a avea o casă.  Preţul locuinţei sociale care le-ar oferi celor doi copii şansa la un nou început costă 20.000 lei, iar Miruna a strâns deja în campania precedentă suma de 9.000 lei, aşa că acum are nevoie de sprijinul tuturor pentru a strânge şi restul banilor şi a transforma acest vis în realitate.

Campania are o poveste tare frumoasă, se numeşte „Um pom pentru o casă” şi toate detaliile le găsiţi aici. Pe scurt regulile sunt simple: alegeţi unul din desenele minunate făcute de câţiva copilaşi talentaţi şi mamele lor, donaţi o sumă în contul deschis special pentru această iniţiativă (RO52VBBU2587UN3555702701 Volksbank, sucursala Unirii, deschis pe numele Margarit Miruna Mihaela) menţionând pomişorul pentru care aţi donat, iar apoi Miruna împreună cu alţi participanţi la această campanie se va ocupa de plantarea pomilor, care vor purta inscripţii cu numele tuturor donatorilor. Iniţiativa este minunată, aşa că merită toată susţinerea!

Sunt sigură că Miruna va face tot posibilul pentru a strânge suma necesară pentru căsuţă, aşa că vă rog şi pe voi să fiţi alături de ea şi să o ajutaţi să împlinească acest vis frumos! Pagina de Facebook a evenimentului o găsiţi aici, puteţi licita fie direct pe pagina, fie pe blogul creat special pentru campanie, până pe 14 aprilie.

Toate desenele sunt frumoase, veţi avea de unde alege. 🙂  Mie mi-au plăcut mult trei pomişori care încă așteaptă licitații pentru a strânge bănuții necesari, cu siguranţă voi licita pentru unul dintre ei.  Este vorba de Pomișorul Organik (îl puteți admira aici), Pomișorul Mălăieț (de aici) și Pomișorul Vesel (de aici).

Mi-a plăcut tare mult și pomișorul făcut de Matilda și mama ei, dar ele au deja mulți admiratori-donatori, așa că este timpul să ne îndreptăm atenția și spre ceilalți pomișori. 🙂 Așa că vă doresc mult spor la licitat și sper ca Miruna să ne dea cât mai curând vestea că s-au strâns toți bănuții necesari pentru ca Andrei și Teo să se bucure de o nouă casă.

Fiecare pomișor are povestea lui, iar împreună pot clădi povestea frumoasă a unui vis îndeplinit!

pom

 

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s