În aprilie susţine trei copii minunaţi

De multe ori nu ne acordăm suficient timp pentru a descoperi poveştile de viaţă ale unor copilaşi deosebiţi pe  care îi avem în preajma noastră şi de la care avem atât de multe de învăţat. Aşa că vă invit să acordaţi câteva clipe acestor micuţi, să le aflaţi poveştile şi să îi susţineţi în lupta pe care o duc în fiecare zi pentru o viaţă normală.

Aprilie este luna dedicată conştientizării autismului, aşa că este cel mai potrivit moment să ne arătăm susţinerea pentru cei care înfruntă autismul, mai ales pentru cei mici, care cu sprijinul celor din jur au şansa la o viaţă cât mai aproape de normalitate.

Mihăiţă este un copilaş care a fost diagnosticat de la o vârstă foarte mică şi de atunci a început lupta lui cu autismul. Fiecare zi este plină de ore de terapie, dar Mihăiţă răspunde bine la programele făcute cu terapeutul şi ne arată tuturor cât este de hotărât să înveţe toate lucrurile noi. Este un copil docil, cuminte şi isteţ, care pentru a reuşi are nevoie de sprijin financiar. Terapiile sunt foarte costisitoare, aşa că orice ajutor este un pas înainte. Vă rog să vizitaţi pagina lui de donaţii (aici) şi să fiţi alături de el cu un gest cât de mic care să îl ajute să meargă mai departe.

Mihaita

Cătălina este o fetiţă tare dulce, care pe 27 martie a împlinit 4 anişori, timp în care a luptat cu autismul cu sprijinul mamei ei, care a făcut tot posibilul să îi ofere terapia necesară. Lupta cu această boală înseamnă bucurii oferite de fiecare progres făcut la terapie, dar şi dezamăgiri atunci când progresele întârzie să apară. Este important ca orele cu terapeutul să fie constante pentru ca fiecare lucru nou învăţat să fie repetat şi dezvoltat în noi programe care să îi ofere copilului şansa de a acumula cât mai multe cunoştinţe. Pentru micuţa Cătălina sprijinul celor din jur este important şi este singura cale prin care poate învinge autismul şi duce o viaţă normală, aşa cum merită. Vă rog să vizitaţi blogul ei, să o cunoaşteţi şi dacă puteţi să o ajutaţi (detalii aici), puteţi fi siguri că orice ajutor se va transforma în ore de terapie care să o ajute să facă toate progresele pe care şi le doreşte.

Catalina

Ancuţa este o fetiţă care duce aceiaşi luptă grea cu autismul şi care are nevoie mai mult ca oricând de susţinerea voastră. Micuţa face terapie la un centru special şi este un copil cuminte care are nevoie de şansa de a se face bine. Iar această şansă poate veni doar cu ajutorul celor dispuşi să facă donaţii care să o ajute pe mama ei să plătească orele scumpe de terapie. Vă invit să îi vizitaţi blogul (aici) şi să îi arătaţi susţinerea voastră. Fiecare oră în plus de terapie este un pas pe drumul spre o viaţă normală, pe care părinţii Ancuţei şi-o doresc atât de mult pentru micuţa lor.

Ancuta

Aş vrea să vă gândiţi măcar o clipă la frământările prin care trec părinţii unui copil cu autism, la neputinţa pe care o simt atunci când nu au banii necesari pentru terapie şi la toate visele pe care le clădesc sperând la o viaţă normală pentru micuţii lor. Este greu, enorm de greu să ştii că sănătatea şi viitorul copilului tău depind de bunăvoinţa celor din jur, într-o ţară în care statul nu face nimic pentru aceşti copilaşi. Vă rog gândiţi-vă la asta şi imaginaţi-vă cât de mult contează spirjinul vostru în astfel de situaţii. Pentru a schimba ceva este nevoie doar de implicarea noastră, iar dacă noi conştientizăm lupta acestor copii şi suntem alături de ei le mărim şansele de a avea viaţa pe care o merită şi de a ne învăţa şi pe noi la rândul nostru multe din lucrurrile minunate care se ascund în universul lor.

În aprilie ajutaţi un copilaş care luptă cu autismul! Este darul pe care îl oferiţi lui şi şansa pe care ne-o dăruiţi tuturor de atrăi într-o lume mai bună. Pentru că aceşti copilaşi minunaţi sunt cei care au puterea de a ne face lumea mai frumoasă.

autism

Reclame

O părere la “În aprilie susţine trei copii minunaţi

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s