Campania „Iepuraș cu suflet”

„Asociaţia Copii Suflete Speranţe demarează începând de azi, 8 Aprilie, Campania “Iepuraş cu suflet”.
Ne dorim să ajutăm copiii cu dizabilităţi aflaţi în plasament în Complexul de servicii comunitare “Cristina” din Constanţa şi Complexul de servicii pentru copilul cu handicap neuropsihic „Karina , Maria si Vladut ” din Slobozia. În total, 123 de copii, care pe lângă faptul că sunt bolnăviori sunt şi lipsiţi de dragostea părintească. Atât pentru ei cât și pentru noi se apropie sfintele sărbători Pascale și vrem sa le dăruim mai multă lumină și bucurie!
Campania se va desfăşura în intervalul 8-30 aprilie prin vânzare şi cumpărare prin licitaţie. Suntem convinşi că mulţi dintre noi au cel puţin un obiect, un lucru de care nu mai au nevoie şi pe care îl putem scoate la licitaţie pentru aceşti copii. Cu banii adunaţi vom cumpăra scutece de unică folosinţă, alte produse de igienă, dar şi alimente si alte lucruri de care copiii au nevoie. Aţi înţeles, împreuna putem sa le facem viața mai frumoasă.

Bineînțeles, puteți dona direct în contul: RO25 RZBR 0000 0600 1448 4856 – lei
Titular cont: Asociaţia Copii Suflete Speranţe
Banca: Raiffeisen Bank, Agenţia Farul, Constantă
sau prin paypal info@copiisuflete.ro , specificând „Donaţie pentru campania Iepuraş cu suflet”.

Anunţaţi-vă toţi prietenii şi invitaţi-i să se alăture “Iepuraşului cu suflet”, pentru că acestor 123 de copii să le fie mai bine anul acesta de Paşte!
Vă mulţumim şi avem încredere că veţi da curs acestei rugăminţi!

Manager de campanie : Mădălina Jianu
Vă stau la dispoziţie pentru orice întrebări suplimentare şi Cati Uzea / Ramona Druţău. Pentru eventualitatea in care doriti sa luati legatura cu noi, aveti aici adresele de mail.
madalina.jianu@copiisuflete.ro
ecaterina@copiisuflete.ro
info@copiisuflete.ro”

Informațiile de mai sus sunt preluate de pe pagina campaniei de pe Facebook (aici), unde vă invit cu drag să vă alăturați. Puteți contribui în două feluri: să postați obiecte care apoi să fie licitate, iar bănuții să ajungă la copii sau puteți licita pentru unul dintre lucrurile deja postate. Sigur veți găsi ceva pe placul vostru.

Important este ca micuții pentru care s-a inițiat această campanie să aibă parte de sărbători fericite. Fiecare dintre noi poate contribui, iar atunci când veți sărbători Paștele veți ști că datorită vouă un copilaș are parte de sprijin. Asociația Copii Suflete Speranțe ne-a demonstrat de fiecare dată că este alături de toți cei care au nevoie, acum este rândul nostru să arătăm că îi susținem în munca lor! Mult spor la licitat și fiți darnici, fiecare sumă donată este un dar de suflet pentru acești copilași.

campanie iepuras

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s