Viața micuței Lucia se poate schimba cu sprijinul vostru!

Vă invit să cunoașteți o fetiță minunată, a cărei poveste de viață se poate schimba în bine cu sprijinul vostru, al oamenilor cu suflet mare care o pot ajuta să ducă viața fericită pe care o merită.

lucia1

Lucia este o micuță veselă și drăgălașă, cu un zâmbet care îți ajunge imediat la suflet. O fetiță frumoasă care însă s-a născut fără mâna stângă, un diagnostic care i-a schimbat definitiv viața. De la nașterea ei părinții se luptă permanent pentru ca ea să nu se simtă diferită de ceilalți copilași și să poată duce o viață cât mai normală.

lucia4

Visul Luciei de a avea două mânuțe poate deveni realitate cu ajutorul unor proteze, dar costul acestora este mult prea mare pentru posibilitățile părinților.

Iată un scurt fragment din povestea Luciei publicată pe blogul ei: „Mereu credem că cele mai rele şi îngrozitoare lucruri ni se întâmplă nouă. Spunem că viaţa e nedreaptă cu noi şi că e mai bine să ne vedem de ale noastre şi astfel  facem apel la ignoranţă. Nu vedem că în jurul nostru suferinţa “imbracă” şi alte aspecte şi că nu ocoleşte pe nimeni. Atunci când suntem sănătoşi nu ne gândim ca în orice secundă destinul nostru poate căpăta o altă traiectorie. Dar ce am face oare daca ni s-ar întampla nouă ceea ce traieşte micuta Lucia? Dacă Lucia ar fi copilul tău? Încotro?”, cuvinte scrise  de părinții micuței, care știu cel mai bine cum este să treacă printr-o astfel de grea încercare și să lupte cu toate puterile pentru a schimba în bine viața copilului lor.

lucia3

Lupta pentru ca Lucia să aibă o viață normală este pe termen lung, așa că orice sprijin este un pas înainte pe acest lung drum pe care micuța trebuie să îl parcurgă. Vă rog să priviți pozele ei, să îi descoperiți povestea pe larg pe blogul ei și să o ajutați oricum puteți: să distribuiți povestea ei, să scrieți despre ea pe blogurile voastre, să le povestiți prietenilor despre ea și dacaă puteți să faceți o donație oricât de mică pentru ca părinții ei să strângă banii de care au atât de multă nevoie. Orice implicare îi aduce micuței speranța la o viață mai frumoasă!

Conturile în care puteți dona sunt: RO38.RZBR.0000.0600.1321.3728 (lei), RO05.RZBR.0000.0600.1321.3740 (euro), RO48.RZBR.0000.0600.1321.3742 (dolari), deschise la Raiffeisen Bank, sucursala Brăila (cod SWIFT RZBRROBU) pe numele tatălui Luciei, Marian Turcu.

Lucia are nevoie de noi pentru a putea să-și îmbrățișeze părinții!

lucia2

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s