De Crăciun fă o faptă bună pentru Berkay!

* Povestea micuțului Berkay a fost retrasă din campania de Crăciun la cererea mamei sale. Oricine dorește să fie alături de el îl poate susține prin intermediul paginii lui de Facebook: http://www.facebook.com/BerkayAreNevoieDeTine. *

Berkay este un copilaș de trei anișori care luptă de luni bune cu o boală grea. Lupta cu cancerul este o luptă dificilă, iar Berkay a trecut prin multe: chimioterapie, radioterapie, intervenții chirurgicale… Mama lui luptă din toate puterile pentru a-și vedea copilul sănătos și pentru a-i face copilăria cât mai frumoasă, în ciuda tuturor durerilor prin care micuțul trebuie să treacă. Este foarte greu pentru o mamă să ducă această luptă alături de copilul ei, iar susținerea celor din jur este atât de importantă!

Uneori doar un mesaj de încurajare este o mare alinare pentru un suflet care se luptă cu teama, deznădejdea, disperarea pe care cancerul le aduce în viața celor care se confruntă cu această boală.

De Crăciun poți alege să îl susții pe Berkay Adrian în această luptă și să îl ajuți să strângă banii necesari pentru a se face bine!

Povestea lui Berkay o puteți citi pe larg aici.

Donațiile se pot face în contul RO93BTRL00201201323408XX (în lei, titular cont Gabriela Aktan, deschis la Banca Transilvania, swift BTRLRO22).

Oferă-i lui Berkay cel mai frumos dar: sprijinul tău! El te va răsplăti cu curajul lui de a înfrunta boala și de a se face bine!

De asemenea se pot face și donații în euro sau prin Western Union. Pentru detalii vă rog să mă contactați cu un comentariu lăsat pe blog sau prin email la copilasi_piticul@yahoo.com .

Reclame

O părere la “De Crăciun fă o faptă bună pentru Berkay!

  1. draga raluca,doresc sa-ti multumesc din suflet pentru faptul ca esti tot timpul alaturi de aditza si de mine,cuvinte demultumire nu gasesc sa-ti spun doar ceea ce simt este faptul ca esti intradevar un ingher,cu ajutorul tau si amultor oameni cu suflet am reusit sa ducem aceasta lupta pina in ziua de astazi in ciuda tuturor problemelor pecare le-am avut si le avem inca,sti este o vorba:MERG PINA IN PINZELE ALBE PENTRU FIUL MEU asa si ,este cu ajutorul vostru cu puterea primita de la voi toti acesti oameni minunati nu mai imi este frica,un mail de incurajare o mica sau mare donatie ne face enorm de fericiti iar pe aditza pot sa-l fac sa se bucure macar de jucarii ominacre buna sau cite ohainita frumoasa pentru ca aditza nu stie in afara spitalului ce inseamna sa se joace sa se bucure de viata!el stie doar BUBA adica injectia sau apa adica ser sau tratament,mi-as fii dorit sa-i pot oferii multmaimult dar din pacate nu reusim,luni seara amramas laodoamna asistenta pina dimineata si eu cu aditza am dormit in camera fiicei ei iar aditza imi spune MAMI CE FRUMOASA CAMERA AM ,ESTE A MEA NU-I ASA??!!ce putem sa-i spun….nimic doar o minciuna,da este a ta ,nu am putut sa-i spun ca nu avem cum sa-i spun faptul ca nu am poosibilitatea sa-i ofer asa ceva in curind,ceea ce m-a durut enorm.Dar important este ca aditza sa fie sanatos din nou si poate pina atunci o sa mai fim ajutati ca pina acum 2 luni de oameni minunati sau cel putin incurajati.Va multumesc din suflet

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s