De Crăciun fă o faptă bună pentru Cătălina!

Cătălina este o fetiță de doar trei anișori, un copilaș dulce și iubitor, care duce de mică o luptă grea cu autismul. Micuța face terapie la un centru special și treptat învață să descopere lumea și să relaționeze cu cei din jur.

Terapia înseamnă însă costuri foarte mari, iar Cătălina ar avea nevoie de mai multe ore petrecute la centru pentru a putea progresa. De aceea pentru ea orice sprijin înseamnă o șansă în plus de a învinge autismul!

Cătălina are mari șanse de recuperare, pentru că a început terapia la o vârstă mică, la care poate învăța repede. Pentru a se face bine însă are nevoie de sprijinul celor din jur!

De Crăciun poți alege să o susții pe Cătălina în această luptă și să o ajuți să strângă banii necesari pentru cât mai multe ore de terapie!

Povestea Cătălinei o puteți citi pe larg aici. Pentru a o cunoaște mai bine vă invit să îi vizitați blogul:  autismcatalina.blogspot.ro.

Donațiile se pot face în contul RO70RNCB0700042623910003 (în lei, titular cont Stan Florina-Alina, deschis la BCR Slatina, swift RNCBROBU).

Oferă-i micuței Cătălina cel mai frumos dar: sprijinul tău! Ea îți va mulțumi pentru că îi dai șansa la o viață normală!

De asemenea se pot face și donații în euro sau prin PayPal. Pentru detalii vă rog să mă contactați cu un comentariu lăsat pe blog sau prin email la copilasi_piticul@yahoo.com .

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s