De Crăciun fă o faptă bună pentru Cosmin!

Cosmin are șase anișori, iar viața lui a însemnat până acum doar suferință datorită  bolii pe care o are încă de la naștere, tetrapareza spastică.

Părinții încearcă de mult timp să îl ducă în Macedonia pentru a face terapia ABR care să îl ajute să se recupereze, dar din păcate nu au reușit să strângă banii necesari.

Cosmin este un copilaș care își dorește să poată face aceleași lucruri ca micuții de vârsta lui, dar pentru asta are nevoie de sprijinul celor din jur! Orice sprijin este o șansă în plus pentru recuperarea lui.

De Crăciun poți alege să îl susții pe Cosmin în această luptă și să îl ajuți să strângă banii necesari pentru terapia de recuperare!

Pentru a-l cunoaște mai bine vă invit să îi vizitați blogul: cosmin-marian.blogspot.com.

Donațiile se pot face în contul RO07 UGBI 0000 1220 0307 5RON (în lei, titular cont Radu Alina Mirabela, deschis la Garanti Bank).

Oferă-i lui Cosmin cel mai frumos dar: sprijinul tău! El te va răsplăti cu progresele pe care le va putea face cu ajutorul terapiei!

De asemenea se pot face și donații în euro sau prin PayPal. Pentru detalii vă rog să mă contactați cu un comentariu lăsat pe blog sau prin email la copilasi_piticul@yahoo.com .

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s