De Crăciun fă o faptă bună pentru micuța Raisa!

Raisa are trei anișori și este o micuță dulce și curajoasă, care înfruntă de mică tetrapareza spastică. Este o fetiță gingașă, dar în același timp puternică și hotărâtă să lupte pentru a se face bine. Cu ajutorul părinților, care luptă permanent alături de ea, Raisa a reușit să facă multe progrese prin intermediul terapiilor de recuperare.

Lupta pe care această micuță o duce zilnic este o lecție de viață pentru noi toți, o luptă grea în care fiecare progres se obține cu multe ore de exerciții. Pentru Raisa urmează multe emoții în următoarele luni, deoarece va trece și printr-o operație menită să o ajute să scape de unele dintre problemele medicale cu care se confruntă acum.

Terapiile pe care Raisa trebuie să le urmeze zilnic înseamnă cheltuieli foarte mari pentru familia ei, care face tot posibilul pentru a-i oferi micuței tot ce este necesar pentru a se face bine! Pentru a face progrese cât mai multe în continuare Raisa are mare nevoie de sprijinul celor din jur!

De Crăciun poți alege să o susții pe Raisa în această luptă și să o ajuți să strângă banii necesari pentru cât mai multe ore de terapie!

Pentru a o cunoaște mai bine vă invit să îi vizitați blogul: pentru-raisa.blogspot.ro.

Donațiile se pot face în contul RO84 RZBR 0000 0600 0427 9006 (în lei, titular cont Uzea Ecaterina, deschis la Raiffeisen Bank).

Oferă-i Raisei cel mai frumos dar: sprijinul tău! Ea îți va mulțumi că ai ajutat-o prin progresele pe care le va putea face datorită terapiei!

De asemenea se pot face și donații în euro sau prin PayPal. Pentru detalii vă rog să mă contactați cu un comentariu lăsat pe blog sau prin email la copilasi_piticul@yahoo.com .

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s