De Crăciun fă o faptă bună pentru micuța Sara!

Sara are doar un anișor și este o minune de copil, o fetiță frumoasă, cu ochii mari, albaștri și cu un zâmbet minunat. Din păcate Sara s-a născut fără antebrațul și mânuța stângă, iar de atunci părinți au trecut prin multe momente grele, cu lacrimi și griji pentru viitorul fetiței lor.

Pentru a-și vedea copilul sănătos ei trebuie să parcurgă un drum lung, până când Sara va putea avea proteza care să îi permită să ducă o viață normală. Pe lângă proteze Sara va mai avea nevoie de multe ore de kinetoterapie pentru ca brațul să se dezvolte normal, iar coloana să nu fie afectată. Cheltuielile sunt însă mult peste posibilitățile părinților, care au nevoie de susținerea celor din jur pentru a putea să îi dăruiască fetiței lor șansa de a avea ambele mânuțe.

De Crăciun poți alege să o susții pe micuța Sara în această luptă și să o ajuți să strângă banii necesari pentru a avea două mânuțe!

Povestea Sarei o puteți citi pe larg aici. Pentru a o cunoaște mai bine vă invit să îi vizitați blogul: helpsaraemanuela.blogspot.ro.

Donațiile se pot face în contul RO32RNCB0162055334830003 (în lei, titular cont Daniel-Liviu Agrigoroei, deschis la BCR Sucursala Hunedoara, swift RNCBROBU).

Oferă-i micuței Sara cel mai frumos dar: sprijinul tău! Ea îți va mulțumi pentru că îi dai șansa la o viață normală!

De asemenea se pot face și donații în euro sau prin PayPal. Pentru detalii vă rog să mă contactați cu un comentariu lăsat pe blog sau prin email la copilasi_piticul@yahoo.com .

Reclame

2 păreri la “De Crăciun fă o faptă bună pentru micuța Sara!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s