De Crăciun fă o faptă bună pentru micuțul Petre!

Petre este un micuț de doar un an și 8 luni, cu o poveste de viață impresionantă. Datorită greșelilor repetate ale doctoriței care a asistat la nașterea lui, Petre este acum nevoit să ducă zilnic o luptă grea cu paralizia cerebrală care i-a răpit dreptul la o copilărie fericită.

Părinții lui Petre s-au interesat și au descoperit mai multe metode prin care copilul lor se poate recupera, dar toate implică mari costuri, mult peste posibilitățile părinților. Pentru ca Petre să poată face cât mai multe progrese, el trebuie să ajungă cât mai curând la aceste terapii. Iar acest lucru nu este posibil decât cu ajutorul celor din jur!

De Crăciun poți alege să îl susții pe Petre  în această luptă și să îl ajuți să strângă banii necesari pentru cât mai multe ore de terapie!

Povestea lui Petre o puteți citi pe larg aici. Pentru a-l cunoaște mai bine vă invit să îi vizitați blogul: aripipentrupeterpan.ro.

Donațiile se pot face în contul RO26 BTRL 0050 1205 K444 32xx (în lei, titular cont Asociația „Aripi pentru Peter Pan”, deschis la Banca Transilvania, swift BTRL RO22BHA).

Oferă-i lui Petre cel mai frumos dar: sprijinul tău! El te va răsplăti cu progresele pe care le va putea face cu ajutorul terapiei!

De asemenea se pot face și donații în euro sau prin PayPal. Pentru detalii vă rog să mă contactați cu un comentariu lăsat pe blog sau prin email la copilasi_piticul@yahoo.com .

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s