De Crăciun fă o faptă bună pentru Mihăiță!

Mihăiță are trei anișori, este un băiețel harnic și foarte isteț, care luptă zilnic cu autismul. Îl cunosc pe Mihăiță de un an și de atunci mă uimește mereu cu progresele pe care le face cu ajutorul terapiei. Cu toate că urmează foarte multe programe și deși este atât de mic, Mihai este foarte docil și atent reușind să asimileze foarte repede.

Începând din această toamnă merge la grădiniță și se descurcă de minune, cu toate că din păcate trebuie să înfrunte și discriminarea celor care ar trebui să îl ajute. Mihăiță a demonstrat că prin terapie poate învinge autismul, dar costurile lunare sunt foarte mari și familia lui are nevoie de sprijinul celor din jur!

De Crăciun poți alege să îl susții pe Mihăiță în această luptă și să îl ajuți să strângă banii necesari pentru cât mai multe ore de terapie!

Povestea lui Mihăiță o puteți citi pe larg aici. Pentru a-l cunoaște mai bine vă invit să îi vizitați blogul: www.mihailioan.info.

Donațiile se pot face în contul RO91 BTRL 0300 1201 W894 18XX (în lei, titular cont Isabel Diana Oncioiu, deschis la Banca Transilvania, swift BTRLRO22).

Oferă-i lui Mihăiță cel mai frumos dar: sprijinul tău! El te va răsplăti cu curajul  și într-o zi îți va putea mulțumi personal pentru că ai fost alături de el!

De asemenea se pot face și donații în euro sau prin PayPal. Pentru detalii vă rog să mă contactați cu un comentariu lăsat pe blog sau prin email la copilasi_piticul@yahoo.com .

Reclame

O părere la “De Crăciun fă o faptă bună pentru Mihăiță!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s