De Crăciun fă o faptă bună pentru Nicol!

Nicol abia a împlinit șase anișori, este o fetiță veselă și plină de energie, care  s-a nascut cu o problemă gravă la inimioară: ventricul unic tip VS cu dublă cale de intrare și transpoziție de vase mari. Niki a trecut deja prin două operații, se pregătește de a treia intervenție chirurgicală și ne demonstrează tuturor că este o fetiță foarte puternică și cu o mare dorință de a se face bine.

De ziua ei dorința micuței Nicol a fost să își vindece inimioara, dar părinții nu mai pot face față cheltuielilor pentru plecările în Spania, la clinica unde Niki poate fi tratată. De aceea ei au nevoie de sprijinul celor din jur pentru ca fetița lor să se facă bine!

De Crăciun poți alege să o susții pe Nicol în această luptă și să o ajuți să strângă banii necesari pentru a se face bine!

Povestea micuței Nicol o puteți citi pe larg aici. Pentru a o cunoaște mai bine vă invit să îi vizitați blogul: inimioarapentruniki.wordpress.com.

Donațiile se pot face în contul RO65BTRL0070120AS14345XX (în lei, titular cont Șalvari Angela, deschis la Banca Transilvania, swift BTRLRO22XXX).

Oferă-i lui Nicol cel mai frumos dar: sprijinul tău! Ea îți va mulțumi că ai ajutat-o să își îndeplinească cea mai mare dorință!

De asemenea se pot face și donații în euro sau prin PayPal. Pentru detalii vă rog să mă contactați cu un comentariu lăsat pe blog sau prin email la copilasi_piticul@yahoo.com .

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s