De Crăciun fă o faptă bună pentru Tudor!

Tudor s-a născut pe 10 octombrie 2011 și a fost întâmpinat cu multă dragoste de familia care îl aștepta cu nerăbdare. Bucuria nașterii lui a durat însă doar două zile, pentru că apoi părinții lui au primit vestea care le-a schimbat definitiv viața: Tudor suferă de o malformație cardiacă foarte gravă.

Atunci a început o luptă care cu greu poate fi descrisă în cuvinte, un an în care Tudor și mama lui au stat aproape tot timpul în spital, la Viena, singurul loc unde micuțului i s-a dat o șansă de vindecare. Aniversarea de un anișor a fost petrecută tot în spital, cu speranța că dorința de însănătoșire se va împlini cât mai curând. Din păcate viața are alte planuri pentru Tudor, pentru că doctorii l-au anunțat că inimioara lui nu mai face față și că singura șansă de supraviețuire pentru el este un transplant de cord, care presupune costuri imense.

Cuvintele mele sunt de prisos, părinții lui Tudor au nevoie de fapte, de susținerea și implicarea noastră.

De Crăciun poți alege să îl susții pe Tudor în această luptă și să îl ajuți să strângă banii necesari pentru a se face bine!

Povestea lui Tudor o puteți citi pe larg aici. Pentru a-l cunoaște mai bine vă invit să îi vizitați blogul: viataluitudor.blogspot.ro.

Donațiile se pot face în contul RO58BTRL02501201N65130XX (în lei, titular cont Anca Elena Țiplea, deschis la Banca Transilvania, swift BTRLRO22).

Oferă-i lui Tudor cel mai frumos dar: sprijinul tău! El te va răsplăti cu curajul lui și cu dorința lui imensă de a se face bine!

De asemenea se pot face și donații în euro sau prin PayPal. Pentru detalii vă rog să mă contactați cu un comentariu lăsat pe blog sau prin email la copilasi_piticul@yahoo.com .

Reclame

2 păreri la “De Crăciun fă o faptă bună pentru Tudor!

    • Cu mare drag! Sper sa aflu curand si de primele donatii facute pt Tudor in cadrul campaniei, imi doresc din suflet ca oamenii sa se implice si sa il sustina. Doamne ajuta!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s