Despre blog

Ideea acestui blog a apărut din dorinţa de fi alături de copilaşii care au nevoie de sprijinul celor din jur, dar de asemenea din dorinţa de a împărtaşi uneori gânduri, sentimente, impresii..

Totul a început atunci cînd prin intermediul Facebook am cunoscut mai mulţi părinţi care au nevoie de ajutor pentru copilaşii lor, dar şi mulţi oameni cu suflet mare care se implică în astfel de cazuri şi care prin sprijinul lor le dăruiesc speranţă acestor micuţi. Am învăţat de atunci că oamenii chiar pot face minuni, că prin implicarea noastră, a tuturor, aceşti copilaşi se vor putea bucura de copilarie, aşa cum merită. De aceea m-am gândit că acest blog ar putea fi o punte de comunicare între părinţii care duc o luptă pentru viaţa copilaşului lor şi acele persoane, care cunoscând aceste poveşti de viaţă, vor dori să se implice şi să schimbe în bine viaţa unui micuţ!

Sper din suflet ca poveştile de viaţă pe care le voi posta aici să ajungă la cei care înţeleg cu adevărat cât de importantă este solidaritatea, la cei care ştiu că printr-un gest poţi aduce speranţă şi bucurie în viaţa unui sufleţel care luptă pentru viaţă!

Vă aştept cu drag să vizitaţi acest blog!

 

*poveștile micuților le puteți găsi în meniul din partea superioară a paginii, la secțiunea ”Suflețele dragi”

 

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s