Lista de fapte bune

Atunci când am lansat campania de Crăciun am promis că voi face o listă de fapte bune, în care să includ numele tuturor celor care au ales să îi sprijine pe copilași, așa că îi voi menționa aici cu mare drag pe toți cei care de Crăciun au ales să le dăruiască bucurie acestor micuți. (Unele nume vor rămâne confidențiale la dorința donatorilor, așa că voi folosi doar inițialele acestora.)

Vă mulțumesc din suflet tuturor pentru implicare și vă sunt recunoscătoare pentru fiecare gest frumos pe care l-ați făcut. Vă doresc ca faptele voastre bune să vă fie răsplătite și să vă bucurați de un Crăciun minunat alături de cei dragi!

Au donat pentru micuța Sara

Diana Spaiuc

Dana Elena Cernat

L.B.

Ioana Carolina Gavrilă

fam. Diaconescu

Emilia Curecheriu

donație Alexandra

Virginia Bucurenciu

Roxana Andrei

Cristina Elena Socol

Au donat pentru micuța Cătălina

Cristian Valentin Dascalu

Andra Veronica Enache (2 donații)

Gyula Hugel (2 donații)

I.L.

Adrian L.

donație Alexandra

Diana Duță

Au donat pentru micuțul Tudor

Elena Mihaela Vezentan

Nicoleta Asan

Razvan Alexandru Marinescu

Raluca Mihaela Tudor

Adriana Ancuta Les

Cristina Georgescu

I.L.

Milica Cupșa

donație Alexandra

Au donat pentru micuțul Mihăiță

Paula Olteanu

I.L.

*donator anonim*

Nicoleta Pantaziu (inclusiv achizitionarea pachetului „Viitori parinti”)

Mihai Radovicescu

Matei

donație Alexandra

Ilona Florea Cătălina

Raluca Mihăilă

Au donat pentru micuța Raisa

Dana Mitrea

I.L.

M.R. (prin achiziționarea ședinței foto vândute în scop caritabil)

donație Alexandra

anonim

Marian Oancea

Monica Dumitrache

Szabolcs Toth

Au donat pentru micuțul Cosmin

I.L.

Loredana Noe Sucu

Mihai Nastasa

donație Alexandra

Adrian L.

Au donat pentru micuța Nicol

I.L.

Cătălina B. (prin achiziționarea pachetului „Viitoti părinți” vândut în scop caritabil)

donație Alexandra

Ana Prisacariu

Daniela Huseriu

Ionuț Dodoi

Andreia-Silvana Fletan

Constantin Antonie

Cristina Conchi

Elena Varlam

Vasile Zavada

Luciano Zanna

Mădălina Mitran

Nicoleta Larisa

Giugi Mihaela

Miruna Mărgărit

Au donat pentru micuțul Petre

Lucica Mihaela Secan

Raluca Lupu

Dănuț Dascălu

Lucian Iova

Melania Maier

Minodora Ilie

Ștefania Salomir

Simona Drăgoiu

Tudor Mateescu

Ioan Nicuț

Daniel Prună

Daniela Ghebaur

Au donat pentru micuțul Berkay

Ana Maria Iancu

I.L.

Brândușa Camelia Turcanu

Loredana Tatiana Dumse

Iuliana Daniela Marincat

Mulțumim de asemenea doamnei Ioana Vârtosu care a donat 10 pachete „Viitori părinți” care vor fi vândute în scopuri caritabile. (detalii aici)

Mulțumim mult domnului Bogdan Tonceanu (punctfoto.ro) care a donat 3 ședințe foto de Crăciun care vor fi vândute în scop caritabil. (detalii aici)

Raisa, Cătălina, Nicol, Sara, Mihăiță, Tudor, Petre, Berkay și Cosmin au mare nevoie de sprijinul vostru!

Le mulțumim susținătorilor noștri pentru promovarea campaniei.

Echipa Împarte.ro

Echipa NoiNoi

Echipa Edukid – jucării educative

Reclame

4 păreri la “Lista de fapte bune

  1. draga Piticul Copilasi te rog frumos sa sterghi de la campania de craciu povestea fiului meu Berkay Adrian Aktan,eu si fiul meu chiar daca sintem saraci il avem pe dumnezeu linga noi si ne ajuta asa cum poate prin intermediul citorva ingheri pazitori a lui Aditza care ne-au cunoscut atit pe noi si toata povestea reala a noastra si a lui Aditza si au decis sa fie linga nu cu mult doar cu cit se poate iar acel cit se poate noi reusim sa-l impartim pentru tot cum ar fii :mincare,hainute,jucarii,drum dus intors,pe parcursul internarilor sa aibe aditza cit de cit strictul necesar ,Aditza nu traieste in puf dar il putem face cit de cit fericit,noi vom continua pina la terminarea tratamentului acest apel de ajutor pentru Aditza.Aici la campania de craciun si numai o data s-a intimplat lucrul acesta ci de multe orii ceea ce m-a facut sa pling mult dar mi-a trecut si-mi v-a trece (ex:Raisa, Cătălina, Nicol, Sara, Mihăiță, Tudor, Petre și Cosmin au mare nevoie de sprijinul vostru!)aditza?! de aceea mi-am dat seama ca locul lui aditza nu este aici,dar iti multumesc frumos pentru faptul ca ai acceptat sa postezi poevestea fiului meu si a noastra(reala)cu toate ca nu ne-am cunoscut,ceea ce ai facut tu pentru copilSUL meu nu a facut nimeni pina acum de aceea vei ramine pentru mine un ingher care traieste pe pamint si stiu ca bunul dumnezeu te v-a rasplati din plin pentru tot ajutorul oferit acestor copii care cer ajutor disperat.Poate inrt-o buna zii iti voi putea scrie un mesaj cum ca fiul meu a reusit intadevar sa CISTIGHE LUPTA CU CANCERUL.Cumult respect mama lui Berkay Adrian Aktan.SARBATORI FERICITE multe bucurii doresc de asemenea tuturor copiilor si multa sanatate

    • Draga Gabriela, eu nu am mai continuat promovarea cazului lui Berkay din cauza ca am citit pe pagina lui de Facebook aici (http://www.facebook.com/BerkayAreNevoieDeTine/posts/496900696997797?ref=notif&notif_t=like) statusul pus de tine pe 9 decembrie, cand ai spus ca nu vrei ca Berkay sa mai fie inclus in campanie. Atunci eu m-am gandit sa nu sterg de tot povestea lui, dar am trecut acest mesaj pe blog ca oamenii sa stie despre decizia ta: „Povestea micuțului Berkay a fost retrasă din campania de Crăciun la cererea mamei sale. Oricine dorește să fie alături de el îl poate susține prin intermediul paginii lui de Facebook: http://www.facebook.com/BerkayAreNevoieDeTine„. M-am gandit ca asa este cel mai bine pentru ca oamenii totusi sa il poata ajuta, chiar daca nu vrei sa fie inclus in campania de Craciun. Stiu ca tu mi-ai mai spus o data sa il scot din campanie, iar apoi ai acceptat sa il pastram in continuare, dar ulterior a aparut statusul de pe pagina lui care m-a facut sa intrerup complet promovarea acestui caz. Eu nu vreau sa fac nimic impotriva vointei tale, tu esti cea care hotaraste cum este mai bine pentru micutul tau.
      Stii bine ca inca de cand mi-ai scris prima data despre povestea voastra am fost alaturi de voi, pentru ca m-a impresionat foarte mult cazul lui Berkay si imi doresc ca oamenii sa fie alaturi de voi. Cu siguranta Berkay se va face bine, este un luptator si va invinge! Daca vrei sa sterg de tot povestea lui de pe blog sa imi spui te rog, eu fac cum crezi tu ca este mai bine pentru voi.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s