Robert are nevoie de sprijinul tău!

Cu ceva timp în urmă am primit un mesaj despre micuțul Robert și de îndată ce i-am citit povestea pe blogul lui am descoperit un băiețel frumos și dulce, în ochii căruia poți citi curajul și dorința de a învinge boala de care suferă. De aceea vă invit să citiți povestea acestui copilaș și să îi fiți alături în această luptă.

Totul a început când la nașterea lui Robert datorită unei neglijențe medicale micuțul a rămas fără oxigen, iar acest lucru a determinat efecte negative pe termen lung asupra dezvoltării lui. La 8 luni Robert a fost diagnosticat cu encefalopatie cronică infantilă, iar de atunci a început o luptă grea pentru vindecare. A urmat un drum lung cu multe eforturi pentru Robert și părinții lui: ședințe de kinetoterapie, consultații regulate, numeroase internări în spital pentru recuperare (în țară și în străinătate), logopedie și multe altele.

Toate aceste eforturi au fost recompensate de progresele făcute de Robert: deși la început nu reușea să își susțină capul și să apuce jucăriile, acum Robert poate să meargă ajutat! În urmă cu un an micuțul a început programul NACD, care îl poate ajuta să facă și mai multe progrese.

Anul acesta Robert ar fi trebuit să meargă la școala, dar acest lucru nu a fost posibil pentru că el nu poate încă vorbi și nu poate merge singur. Pentru a-și îndeplini visul de a merge la școală Robert trebuie să continue terapia, care însă este foarte scumpă, mult peste posibilitățile părinților.

Necesitățile pentru recuperarea lui Robert includ continuarea programului NACD (220 USD/lună plus materialele de lucru), reînceperea ședințelor zilnice de logopedie (50 RON/ședința) și a terapiei de oxigenare hiperbară (400 RON/ședință, fiind recomandate 60 ședințe/an), precum și participarea la o sesiune de terapie cu delfini (4.000 EUR pentru 10 zile).

Costurile sunt foarte mari, așa că orice sprijin financiar este important. Robert a făcut multe progrese până acum și își dorește să poată duce o viață normală, să meargă la școală și să se bucure de copilărie! Cu ajutorul vostru visul lui poate deveni realitate!

Modalități prin care îl puteți sprijini pe Robert:

– donații în contul deschis de sora lui mai mare, Georgiana Cristian, la ING Bank:

RO24INGB0000999902569815 (lei)

– donații prin PayPal direct pe pagina lui, aici.

Acestea sunt datele de contact ale surorii lui Robert:

Georgiana Cristian

email – crisgeo19@yahoo.com

telefon – 0749159939.

Mai multe informații despre Robert puteți găsi pe blogul lui: robertcristian.wordpress.com.

Vă rog să îl susțineți pe Robert în această luptă! Fiecare gest contează pentru ca el să facă în continuare progrese!

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s